Sport

Cristi Săpunaru aprinde derby-ul FCSB – Rapid: „Dacă mai era un etaj la stadion, acolo ne urcau”

Cristi Săpunaru a avut un mesaj acid înainte de FCSB - Rapid. Căpitanul „alb-vișiniilor” este nemulțumit de situația biletelor pentru meciul de sâmbătă seară.
19.04.2024 | 17:25
Cristi Sapunaru aprinde derbyul FCSB  Rapid Daca mai era un etaj la stadion acolo ne urcau
Cristi Săpunaru a prefațat derby-ul FCSB - Rapid, în etapa a 5-a a play-off-ului SuperLigii. Foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

Rapid este în căutarea primului rezultat pozitiv în play-off-ul SuperLigii după 4 înfrângeri consecutive. Giuleștenii merg pe Arena Națională, sâmbătă, 20 aprilie, ora 20:30, pentru derby-ul cu FCSB, în etapa a 5-a. Cristi Săpunaru și-a strigat nemulțumirea la conferința de presă premergătoare meciului de foc.

Cristi Săpunaru, înainte de FCSB – Rapid: „Cel mai bun mod să ne revenim”

Rapid nu a mai câștigat în campionat de la 4-0 cu FCSB, în ultima etapă a sezonului regulat. Cu Cristiano Bergodi pe bancă, clubul „alb-vișiniu” a suferit 4 înfrângeri la rând și a coborât până pe locul 5 în play-off. Cristi Săpunaru este convins că Rapid poate pune capăt seriei negative chiar împotriva „roș-albaștrilor”.

ADVERTISEMENT

„Venim după 4 înfrângeri, ei vin după 4 victorii. E un derby, trebuie să jucăm pentru suporteri. Ultimele 4 săptămâni au fost grele, nu doar această săptămână. De 4 ori nu câștigăm, nu ne ridicăm la nivelul la care trebuie să ne ridicăm. 

Consider că avem o echipă valoroasă. Nu știu ce s-a întâmplat, cum s-a ajuns în această situație, dar trebuie să o gestionăm cumva. Cel mai bun mod prin care să ne revenim este victoria în derby. 

ADVERTISEMENT

Pe mine mă interesează să ne revenim și să câștigăm. E important pentru tot ce înseamnă suflarea rapidistă. Eu n-am pierdut în viața mea 3 meciuri la rând acasă. E prima oară când s-a întâmplat. Giuleștiul pentru mine era o fortăreață. În perioada asta, Giuleștiul s-a transformat în terenul adversarilor”, a declarat Cristi Săpunaru, la conferința de presă.

Cristi Săpunaru aprinde derby-ul FCSB – Rapid: „Dacă mai era un etaj la stadion, acolo ne urcau”

Se anunță o atmosferă de zile mari pe Arena Națională la FCSB – Rapid. FANATIK a dezvăluit în exclusivitate că toate biletele la meci s-au vândut cu 3 zile înainte de fluierul de start. Cristi Săpunaru este nemulțumit de situația fanilor Rapidului.

ADVERTISEMENT

Giuleștenii au primit doar 2.400 de bilete, adică 5% din capacitatea stadionului, și au fost urcați din nou în zona înaltă a Arenei Naționale. „Eu știu că s-au cerut mai multe bilete, s-a cerut o zonă mai jos pe stadion. Ne-au urcat din nou la…

Dacă mai era un etaj acolo ne urcau. Din ce am auzit s-au vândut 1600-1700 de bilete. Până mâine se vor vinde toate. Asta e, așa s-a decis. Am văzut că e un acord ca anul viitor să se joace ambele partide pe Arena Națională, în peluze. 

ADVERTISEMENT

Dacă pierd titlul e vina lor. Matematic se poate, fotbalistic e mai greu. E un moment greu pentru toată lumea, nu doar pentru noi. S-a întâmplat ce s-a întâmplat cu galeria. S-au adunat foarte multe în perioada asta.

Nu știu dacă e vorba de grupulețe în vestiar. În afară de meciul cu CFR Cluj, unde am făcut o primă repriză de coșmar, celelalte meciuri le-am avut în mână. Nu am reușit să câștigăm și acum plângem”, a mai spus Săpunaru.

Cristi Săpunaru, anunț despre plecarea lui Cristiano Bergodi: „N-a venit să-și ia la revedere”

Cristiano Bergodi a fost demis de la Rapid după seria neagră a giuleștenilor. Bogdan Lobonț și Adrian Iencsi se ocupă de echipă cel puțin până la finalul sezonului. Săpunaru a dat detalii despre plecarea antrenorului italian.

„N-a venit să-și ia la revedere de la băieți. Mi-a trimis mie un mesaj. I-am trimis mesaj din partea colegilor și un mesaj din partea mea. Îmi este o persoană dragă, cu care am lucrat de 4 ori, m-a ajutat în carieră.

Presupun că n-a vrut să vină din motive personale. Nu cred că e supărat pe cineva. Ne-am luat rămas bun, îi doresc să revină în fotbalul românesc, poate la Rapid. Nu e nevoie de mental coach la Rapid, la alte echipe sunt.

Nu e nevoie de mental coach ca să îți dorești să realizezi ceea ce ți-ai propus. Ținând cont că ești fotbalist profesionist, nu cred că e nevoie să-ți spună un mental coach să faci ceva diferit. Ideea e să joci fotbal, să te prezinți și să câștigi meciuri ca să fii în top. Mental coach ar fi bun în viața de zi cu zi. În fotbal e simplu, câștigi sau pierzi”, au fost cuvintele căpitanului de la Rapid.

ADVERTISEMENT