Sport

Cristi Săpunaru, comportament grobian după Rapid – FC U Craiova 2-3. Scandal monstru cu un adversar: „A venit el pe Giulești să arate sigla”

Rapid a pierdut primul meci sub comanda lui Adrian Mutu, iar nervii lui Cristi Săpunaru au cedat. Căpitanul Rapidului a fost protagonistul unui scandal monstru cu un jucător de la FC U Craiova 1948.
09.05.2022 | 23:32
Cristi Sapunaru comportament grobian dupa Rapid  FC U Craiova 23 Scandal monstru cu un adversar A venit el pe Giulesti sa arate sigla
Meciul de fotbal dintre Rapid Bucuresti si U Craiova 1948, contand pentru Liga 1 Play-Out Casa Pariurilor, desfasurat pe Stadionul Rapid Giulesti din Bucuresti, luni 09 mai 2022. © FOTO:/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Cristi Săpunaru (38 de ani) va rata ultimul meci al Rapidului din play-out-ul Casa Pariurilor Liga 1. Căpitanul nou-promovatei a luat cartonaș roșu după înfrângerea cu FC U Craiova 1948, scor 2-3.

Scandal monstru, cu Săpunaru în prim plan, la Rapid – FC U Craiova 1948 2-3

La finalul meciului din Giulești fundașul central a intrat într-un conflict cu Lorenzo Paramatti. Cei doi au fost la un pas de bătaie și au fost calmați cu greu de brigada de arbitri condusă de Marcel Bîrsan. Săpunaru a sărit în apărarea lui Rareș Ilie, care tocmai se contrase cu stoperul italian al oaspeților.

ADVERTISEMENT

Alb-vișiniii s-au arătat deranjați de faptul că Paramatti s-ar fi bucurat ostentativ în fața fanilor gazdelor și le-a arătat sigla „Științei”.

Meciul de fotbal dintre Rapid Bucuresti si U Craiova 1948, contand pentru Liga 1 Play-Out Casa Pariurilor, desfasurat pe Stadionul Rapid Giulesti din Bucuresti, luni 09 mai 2022. © FOTO:/SPORT PICTURES

„Băiatul de ei cu numărul 3 de la ei nu știu ce avea. Să-i dea Rareș Ilie tricoul lui să-și facă un tablou, că am văzut că tot trăgea de el. A venit el să vină pe Giulești să arate emblema. Ai câștigat, du-te tată la vestiare. Nu-mi pare rău de nimic, doar de rezultat. Suntem proști.

ADVERTISEMENT

 Au avut o ocazie în prima repriză și au marcat, după am început repriza a doua prost și aia a fost. Mergem la Mioveni și trebuie să câștigăm. Lucrurile nu s-au complicat, trebuie să câștigăm și suntem pe primul loc. Eu v-am spus că e stadionul prea mic și nu m-a crezut nimeni”, a declarat Cristi Săpunaru, după Rapid – FC U Craiova 1948 2-3.

Deși pe teren n-a luat nicio sancțiune disciplinară, pe culoarul de la vestiare, Marcel Bîrsan le-a arătat cartonașul roșu celor doi protagoniști ai scandalului, Cristi Săpunaru și Lorenzo Paramatti. Astfel, Adrian Mutu și Nicolo Napoli nu îi vor putea folosi pe cei doi fundași în ultima rundă a play-out-ului Casa Pariurilor Liga 1, cu CS Mioveni, respectiv Sepsi.

ADVERTISEMENT

Săpunaru trebuia eliminat încă din timpul partidei pentru un fault „criminal”

Cristi Săpunaru trebuia eliminat încă din minutul 87 al meciului din Giulești. La scorul de 2-1 pentru olteni, fostul jucător al lui FC Porto l-a faultat grosolan pe Bauza, cu ambele picioare ridicate, dar a iertat de eliminare. Bîrsan i-a dat doar galben lui Săpunaru, spre nemulțuirea oaspeților.

„E un fault cum rar vezi. Bauza merita un roșu etapa trecută după ce a fost aproape să-i rupă piciorul lui Balauru. Nu că are vreo legătură. Bîrsan nu are nicio scuză că nu i-a dat roșu lui Săpunaru”, a declarat Basarab Panduru, la Orange Sport.

ADVERTISEMENT

„E de cartonaș roșu clar, nu contează dacă-l atinge sau nu”, a spus și Constantin Zotta, conform aceleiași surse.

Echipa lui Nicolo Napoli a avut de suferit și la vestiare. Când intrau pe tunel, fotbaliștii olteni au fost „bombardați” din tribune de fanii rapidiști cu diverse lichide, la fel ca în vremurile bune pe „bătrânul” Giulești.

ADVERTISEMENT