Sport

Cristi Săpunaru și Ovidiu Herea, tot mai aproape de Rapid: „Există discuții”

Rapid a trecut peste euforia promovării în Liga 1 și încearcă să-i transfere pentru sezonul viitor pe Cristi Săpunaru și Ovidiu Herea.
29.05.2021 | 09:50
Cristi Sapunaru si Ovidiu Herea tot mai aproape de Rapid Exista discutii
ADVERTISEMENT

Cei doi fotbaliști sunt extrem de apreciați în Giulești, ei fiind adevărați idoli pentru fanii rapidiști în perioadele când au mai jucat acolo.

Săpunaru, în vârstă de 37 de ani, a jucat ultima dată la Kayserispor, dar turcii au decis să-i rezilieze contractul în urmă cu o lună.

ADVERTISEMENT

Rapid a intensificat negocierile cu Cristi Săpunaru și Ovidiu Herea

Antrenorul Mihai Iosif, care a fost confirmat în funcție și pentru sezonul viitor, a declarat că se încearcă aducerea la Rapid a jucătorilor Cristi Săpunaru și Ovidiu Herea și a precizat că-l mai vrea pe Leo Messi.

”Jucătorul dacă e bun și poate să alerge, ne poate ajuta. Întotdeauna Ovidiu Herea mi-a plăcut, e un jucător foarte bun, e pe lista mea. Sunt șanse să vină Săpunaru, există discuții.

ADVERTISEMENT

I-aș mai lua pe Messi și Kante și mi-aș face treaba. Sunt mulți fotbaliști… nu mai avem un Hagi, un Mutu, jucători emblematici”, a declarat tehnicianul giuleștenilor pentru prosport.ro.

Rapid are obiectiv primele 10 locuri în Liga 1

”Cred că trebuie să avem un obiectiv îndrăzneț, în primele 10. Mi-aș dori să nu avem probleme cu retrogradarea. Asta a fost discuția noastră, trebuie să avem aceeași linie, toți trebuie să mergem în aceeași direcție.

ADVERTISEMENT

Conducerea a considerat că trebuie să continui eu. Oamenii care spun că n-am experiență așa au spus și în Liga 2. Ashkovski s-a întâlnit cu Nico, jucătorii pe care ni-i dorim trebuie să se încadreze și în buget.

E un buget mediu. Nu știu exact cât e, dar cu siguranță nu trebuie nici să-l depășim, a făcut conducerea un buget, trebuie să ne încadrăm. Depășim bugetul, apoi trebuie să ajungem la alte discuții… că nu se iau salarii și altele”, a mai spus Mihai Iosif.

ADVERTISEMENT

Iosif a făcut lista cu jucătorii doriți

Antrenorul Rapidului a dezvăluit că din lotul care a reușit promovarea în Liga 1, 6-7 jucători vor părăsi echipa: ”În perioada următoare se va ajunge cu salariile la zi. Eu am spus ce posturi îmi doresc, mi se vor da niște variante. Bineînțeles că îl vreau și eu pe Messi.

Trebuie să ne încadrăm și cu siguranță nu se va mai întâmpla ceea ce s-a întâmplat în trecut, că jucătorul e adus de unul și altul. Toți ne asumăm. Cred că undeva la 6-7 jucători vor pleca”.

Marius Șumudică a dezvăluit că l-a propus la Rapid pe fundașul stânga Junior Morais, alături de care a lucrat la Astra Giurgiu și Gaziantep, dar s-a lovit de refuzul președintelui Daniel Niculae.

ADVERTISEMENT