Sport

Cristi Săpunaru sună adunarea înainte de Rapid – CFR Cluj: „Să ștergem totul cu buretele”. Ce a spus despre FCSB și lupta la titlu

Cristi Săpunaru a tras un semnal de alarmă înainte de Rapid - CFR Cluj. Căpitanul giuleștenilor a vorbit despre lupta la titlu din SuperLiga.
05.04.2024 | 19:40
Cristi Sapunaru suna adunarea inainte de Rapid  CFR Cluj Sa stergem totul cu buretele Ce a spus despre FCSB si lupta la titlu
Cristi Săpunaru a prefațat derby-ul Rapid - CFR Cluj, în etapa a 3-a din play-off-ul SuperLigii. Foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

Cristi Săpunaru a prefațat derby-ul cu CFR Cluj în ziua în care a împlinit vârsta de 40 de ani. Căpitanul Rapidului crede că poate relansa lupta la titlu cu o victorie în Giulești împotriva „vișiniilor”.

Cristi Săpunaru sună adunarea înainte de Rapid – CFR Cluj: „Să ștergem totul cu buretele”

Cristi Săpunaru a primit mesaje emoționante de ziua sa de naștere. Deși nu este 100% din punct de vedere fizic, căpitanul Rapidului, care a lipsit cu Universitatea Craiova, este pregătit să intre pe teren contra rivalilor de la CFR Cluj.

ADVERTISEMENT

Totodată, „veteranul” din Giulești a tras un semnal de alarmă. Cristi Săpunaru vrea ca perioada complicată din ultimele etape să fie ștearsă cu buretele de toată suflarea „alb-vișinie”. „Avem derby contra celor de la CFR Cluj. Și ei trec prin momente grele.

Sper să ne bucurăm că în ultimele două partide i-am cam supărat. Trebuie să câștigăm. Jucăm în fața propriilor fani. Trebuie să ștergem totul cu buretele. Dacă stăm cu capul în pământ, nu vom avea nicio șansă”, a declarat Cristi Săpunaru, la conferința de presă.

ADVERTISEMENT

Ce a spus Cristi Săpunaru despre lupta la titlu

Cristi Săpunaru a declarat că starea de spirit în tabăra „alb-vișiniilor” este una bună. Vorbind despre lupta la titlu, Săpunaru a spus că bătălia se poate relansa cu o victorie împotriva celor de la CFR Cluj.

„Colegii mei sunt motivați. Nu știu dacă ne mai luptăm la campionat, dar luptăm să câștigăm toate meciurile. Dacă ne vom apropia de FCSB, ne vom gândi iar”, a mai spus Cristian Săpunaru, la conferința de presă.

ADVERTISEMENT

FCSB ocupă primul loc în play-off-ul SuperLigii, cu opt etape rămase până la finalul sezonului. Echipa finanțată de Gigi Becali are un avans de 7 puncte față de principala urmăritoare Universitatea Craiova. CFR Cluj și Rapid ocupă locurile 3 și 4, ambele cu câte 28 de puncte.

Rapid a organizat o surpriză de proporții pentru Cristi Săpunaru în ziua în care legenda din Giulești a împlinit vârsta de 40 de ani. Clubul „alb-vișiniu” a adunat 40 de mesaje ale unor persoane de legendă care au avut o influență majoră în cariera fundașului central.

ADVERTISEMENT

Aurel Măndoiu, omul care l-a descoperit pe Cristi Săpunaru, dar și Cristi Chivu, Edi Iordănescu sau Dan Șucu i-au urat de bine fotbalistului ajuns la 40 de ani. În actuala stagiune, Săpunaru a adunat 31 de partide, reușind un gol și o pasă decisivă.

ADVERTISEMENT