Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

„Săpunaru e de vârsta mea. Ce să facem acum?” Angelescu, declarație surprinzătoare despre căpitanul Rapidului

Victor Angelescu și Cristi Săpunaru au aceeași vârstă, iar acționarul de la Rapid anunță că giuleștenii trebuie să găsească un alt lider în lipsa căpitanului.
05.04.2024 | 09:00
Sapunaru e de varsta mea Ce sa facem acum Angelescu declaratie surprinzatoare despre capitanul Rapidului
„Săpunaru e de vârsta mea. Ce să facem acum?” Angelescu, declarație surprinzătoare despre căpitanul Rapidului. sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Deși pare greu de crezut, Victor Angelescu și Cristi Săpunaru au aceeași vârstă, iar căpitanul din Giulești joacă excelent și la aproape 40 de ani. Câștigătorul Europa League s-a accidentat înaintea derby-ului cu Universitatea Craiova, iar acționarul „alb-vișinilor” a avut o declarație surprinzătoare despre liderul din teren.

Angelescu, declarație surprinzătoare despre căpitanul Rapidului: „Săpunaru e de vârsta mea. Ce să facem acum?”

Cristi Săpunaru le-a lipsit giuleștenilor pe stadionul „Ion Oblemenco” în derby-ul cu Universitatea Craiova. Căpitanul Rapidului va împlini 40 de ani, însă chiar și la această vârstă este titular incontestabil în trupa lui Cristiano Bergodi.

ADVERTISEMENT

Victor Angelescu și Cristi Săpunaru au aceeași vârstă, iar acționarul spune că giuleștenii au nevoie de un nou lider în lipsa căpitanului. Acesta face sacrificii enorme și chiar este gata să joace accidentat cu CFR Cluj, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate.

„Normal că ne-a lipsit Săpunaru. Nu cred că ar fi fost scăderea asta cu Săpunaru în teren, dar una este ce crezi și una este ce se poate întâmpla. Cineva trebuia să îi trezească, pentru că și înainte de primul gol după ce s-a luat roșu ne-am apărat, nu am mai ieșit de la noi din teren.

ADVERTISEMENT

Săpunaru este de vârsta mea, ce să facem acum? O să stăm în Săpunaru, îl ținem în viață până la 45 de ani ca fotbalist. Trebuie să avem alți lideri în viitor, Săpunaru o să mai joace un an, doi, dar după ce facem.

Căpitan a fost Paul Iacob, este un jucător în care avem mare încredere. Este un jucător care poate să fie un lider, dar nu putem să îl comparăm cu Cristi, este altceva”, a spus Angelescu la FANATIK SUPERLIGA, emisiune live pe FANATIK.RO, de la ora 10:30, în fiecare zi de luni, marți și vineri.

ADVERTISEMENT

Dan Șucu a tras concluziile după U Craiova – Rapid 2-1: „Nu am avut un lider în teren”

Dan Șucu este de părere că absența lui Cristi Săpunaru este principala cauza pentru care Rapid București a pierdut la Craiova. Acționarul majoritar l-a lăudat și pe Alex Mitriță, după prestația excelentă de pe „Ion Oblemenco”.

“Unul dintre marile motive pentru care am pierdut acest meci, şi o spun cu mare dezamăgire, este că nu am avut un lider în teren. Liderul nostru, căpitanul nostru, Săpunaru, a fost pe bancă, chinuit de o accidentare.

ADVERTISEMENT

Nu a putut să intre şi să ne ajute. Din păcate, în lipsa lui, n-am văzut un alt căpitan în teren care să îşi asume responsabilitatea cum a făcut-o Mitriţă. Chiar dacă Mitriţă joacă la echipa adversă, nu pot decât să spun cuvinte admirative nu doar despre felul în care joacă, ci cum şi-a impulsionat colegii”, a mai spus Dan Șucu.

„Săpunaru e de vârsta mea. Ce să facem acum?” Angelescu, declarație surprinzătoare despre căpitanul Rapidului

ADVERTISEMENT