Sport

Cristi Săpunaru, „forțat” de Dan Șucu să joace accidentat în Rapid – CFR Cluj! Detalii despre problemele căpitanului din Giulești. Exclusiv

Cristi Săpunaru este pregătit să intre accidentat pe teren la derby-ul Rapidului cu CFR Cluj. Căpitanul din Giulești vrea să forțeze intrarea pe gazon.
01.04.2024 | 20:53
Cristi Sapunaru fortat de Dan Sucu sa joace accidentat in Rapid  CFR Cluj Detalii despre problemele capitanului din Giulesti Exclusiv
Cristian Săpunaru vrea să intre accidentat pe teren în derby-ul Rapid - CFR Cluj. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Cristi Săpunaru nu își mai permite să rateze derby-ul vital cu CFR Cluj pentru șansele la titlu ale Rapidului, sâmbătă, 6 aprilie, ora 20:30, în etapa a treia a play-off-ului SuperLigii. FANATIK a aflat că fundașul central din Giulești este gata să intre pe teren accidentat pentru a le da o mână de ajutor coechipierilor.

Detalii despre accidentarea lui Cristi Săpunaru înainte de Rapid – CFR Cluj

Cristian Săpunaru a fost rezervă neutilizată în derby-ul pierdut de Rapid, scor 1-2 cu Universitatea Craiova pe „Ion Oblemenco”. Căpitanul „alb-vișiniilor”, care în mod normal ar fi fost titular, nu a fost introdus pe teren de Cristiano Bergodi din cauza unei probleme medicale a fotbalistului.

ADVERTISEMENT

Din informațiile FANATIK, „veteranul” Rapidului care va împlini 40 de ani peste 4 zile are probleme la tendon și se teme că nu va putea fi apt complet pentru derby-ul incendiar de pe teren propriu cu CFR Cluj de la finalul săptămânii.

În ciuda durerilor pe care le resimte, FANATIK a aflat că Săpunaru este pregătit să forțeze și să intre pe teren accidentat. Căpitanul Rapidului are probleme destul de serioase, însă ține cu dinții să joace contra rivalilor din Gruia, indiferent de consecințe.

ADVERTISEMENT

Cristi Săpunaru, „forțat” de Dan Șucu să joace accidentat în Rapid – CFR Cluj!

Dan Șucu a declarat în exclusivitate pentru FANATIK că unul dintre motivele pentru care Rapid a pierdut derby-ul cu Universitatea Craiova este absența lui Cristian Săpunaru, faptul că giuleștenii nu au avut un lider pe teren.

De altfel, trupa lui Cristiano Bergodi nu a reușit să țină de rezultat. Deși a condus cu 1-0 și a evoluat timp de aproape o repriză întreagă în superioritate numerică, Rapid a pierdut meciul după golurile lui Baiaram și Mitriță.

ADVERTISEMENT

După eșecul și supărarea din Bănie, Cristian Săpunaru vrea cu orice preț să intre pe gazon la derby-ul cu CFR Cluj. Totodată, declarațiile lui Dan Șucu despre lipsa unui lider în absența lui Săpunaru l-au determinat pe fundașul central să vrea să intre pe teren.

Ce a spus Dan Șucu despre lipsa lui Săpunaru la Universitatea Craiova – Rapid 2-1

Rapid a deschis scorul în minutul 48 al derby-ului cu Universitatea Craiova. Funsho a reluat cu capul în poartă pasa din corner venită de la Jayson Papeau. Giuleștenii au evoluat în superioritate numerică din minutul 51, când Lyes Houri a văzut al doilea cartonaș galben și a fost eliminat.

ADVERTISEMENT

Oltenii au dat drumul la motoare și au înscris în decurs de doar 6 minute prin Baiaram și Alex Mitriță. Dan Șucu a spus că unul dintre motivele dezastrului din Bănie a fost absența unui lider pe teren, absența lui Cristi Săpunaru.

“Unul dintre marile motive pentru care am pierdut acest meci, şi o spun cu mare dezamăgire, este că nu am avut un lider în teren. Liderul nostru, căpitanul nostru, Săpunaru, a fost pe bancă, chinuit de o accidentare.

Nu a putut să intre şi să ne ajute. Din păcate, în lipsa lui, n-am văzut un alt căpitan în teren care să îşi asume responsabilitatea cum a făcut-o Mitriţă. Chiar dacă Mitriţă joacă la echipa adversă, nu pot decât să spun cuvinte admirative nu doar despre felul în care joacă, ci cum şi-a impulsionat colegii”, a declarat Dan Șucu, pentru FANATIK.

  • 30 iunie 2024 este data la care expiră contractul lui Cristi Săpunaru cu Rapid
  • 31 de partide, 1 gol și 1 pasă decisivă sunt cifrele lui Săpunaru în acest sezon la Rapid 
ADVERTISEMENT