Sport

Cristi Tănase, prima reacție după conflictul dintr-un restaurant de lux din nordul Bucureștiului: „Asta vreau să spun despre familia Caran”. Exclusiv

Cristi Tănase, fostul decar al FCSB (35 de ani), a lămurit presupusul conflict care a avut loc într-un local de fițe din nordul Bucureștiului.
17.01.2023 | 19:13
Cristi Tanase prima reactie dupa conflictul dintrun restaurant de lux din nordul Bucurestiului Asta vreau sa spun despre familia Caran Exclusiv
Cristian Tanase a explicat conflictul în care a fost implicat într-un restaurant de lux din București. FOTO: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Cristi Tănase a ajuns din nou în atenția mass-media după ce și-a reziliat contractul cu FC Argeș și ar fi avut un scandal cu membri ai clanului Caran.

Cristi Tănase lămurește pentru FANATIK ce s-a întâmplat la restaurantul de lux din București

Cristi Tănase a stat de vorbă cu FANATIK după ce au apărut informații în presă potrivit cărora s-ar fi luat la bătaie într-un restaurant de lux din nordul Bucureștiului. Jucătorul a ținut să lămurească aceast subiect controversat.

ADVERTISEMENT

„Sunt de-a dreptul șocat cum se poate face din țânțar armăsar în presa noastră. Într-adevăr, am fost într-o seară într-un restaurant cunoscut din București. Era plin localul.

A fost o discuție ceva mai aprinsă între mine și un alt client al restaurantului, dar nu cu înjurături, cu amenințări, cu scaune rupte cum am văzut că s-a inventat”, a declarat Cristi Tănase în exclusivitate pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Cristi Tănase e revoltat: „Eu nu fac scandaluri, sunt fotbalist, nu luptător!”

Fostul jucător al FCSB a mai precizat că nu s-a luat la bătaie cu absolut nimeni. Ba, mai mult, are o relație de prietenie cu familia Caran: „Și mai e o chestiune pe care vreau să o lămuresc. S-a scris și de familia Caran, cu care sunt foarte bun prieten și ne respectăm. Eu nu fac scandaluri, sunt fotbalist, nu luptător!

Nu înțeleg de ce apar astfel de știri eronate, poate doar din răutate, pentru că altă explicație nu ar fi”, a mai dezvăluit mijlocașul pentru site-ul nostru.

ADVERTISEMENT

Cristi Tănase e liber de contract după ce s-a despărțit în vară de FC Argeș

Cristi Tănase și-a încheiat contractul cu FC Argeș în această vară și de atunci e liber de contract. Mijlocașul stânga are în continuare o cotă bună și este evaluat la 200.000 de euro.

Dacă nu își va găsi o echipă în această iarnă, fostul jucător al FCSB se gândește să își agațe ghetele în cui.

ADVERTISEMENT

Veteranul în vârstă de 35 de ani a ținut să lămurească acest subiect, după ce în presă au apărut informații conform cărora ar fi sărit la bătaie, fiind sub influența alcoolului, a aruncat cu un scaun și agenții de pază ar fi intervenit în forță.

  • 7 sezoane a jucat Cristi Tănase la FCSB: 162 de meciuri și 20 de goluri
ADVERTISEMENT