Sport

“Dodel” Tănase, aproape de linşaj după ce a scandat şi a cântat împreună cu Peluza Nord de la FCSB în timpul meciului. Exclusiv

Fostul jucător al FCSB-ului, Cristi Tănase, a fost aproape de bătaie cu suporterii de la FC Argeş care i-au reproşat la finalul meciului că a cântat împreună cu Peluza Nord în timp ce se afla pe teren.
03.05.2022 | 09:16
Dodel Tanase aproape de linsaj dupa ce a scandat si a cantat impreuna cu Peluza Nord de la FCSB in timpul meciului Exclusiv
Cristi Tănase şi galeria celor de la FCSB. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

FCSB a câştigat cu 4-0 meciul cu FC Argeş şi revine la două puncte de liderul CFR Cluj. Roş-albaştrii nu au avut nicio emoţie în ultimul meci pe care îl dispută în acest sezon pe Arena Naţională, însă în final spiritele s-au încins.

“Dodel” Tănase, aproape de linşaj după ce a scandat şi a cântat împreună cu Peluza Nord

Fostul jucător de la FCSB, actualmente la FC Argeş, Cristi Tănase a fost la un pas de a se lua la bătaie cu suporterii piteştenilor, care i-au reproşat faptul că a scandat şi a cântat cu Peluza Nord de la FCSB în timpul meciului.

ADVERTISEMENT

Ce s-a întâmplat de fapt? Galeria celor de la FCSB nu i-a uitat pe foştii jucători care au îmbrăcat tricoul roş-albastru în trecut şi care acum evoluează la FC Argeş. Astfel, li s-a strigat să salute galeria lui Cristi Tănase, Andrei Prepeliţă şi Iasmin Latovlevici.

Tănase a răspuns apelului fanilor FCSB! Suporterii piteşteni s-au supărat şi au fost la un pas de bătaie cu fotbalistul

Cristi Tănase a răspuns apelului făcut de Peluza Nord, la fel şi Andrei Prepeliţă. Singurul care a ignorat galeria celor de la FCSB a fost fundaşul Iasmin Latovlevici, care nu a avut nicio reacţie când i s-a strigat numele.

ADVERTISEMENT

La final, cei de la FC Argeş au mers să îi salute pe fanii piteşteni prezenţi pe Arena Naţională. Suporterii oaspeţilor nu au uitat că “Dodel” Tănase a scandat alături de galeria FCSB şi i-au reproşat acest lucru, moment în care fotbalistul a vrut să sară în tribune la bătaie cu suporterii.

Situaţia nu a escaladat, Tănase fiind oprit din drumul său, însă cele două părţi s-au înjurat reciproc. În schimb, Latovlevici a fost primit cu multă căldură pentru că a ignorat apelurile venite dinspre Peluza Nord.

ADVERTISEMENT

Tănase: “Galeria celor de la FCSB nu uită de foştii jucători şi asta s-a întâmplat şi azi”

La finalul meciului, Cristi Tănase a spus că era normal să fie bine primit de galeria celor de la FCSB, aşa cum se întâmplă cu foştii jucători ai echipei: “Galeria celor de la FCSB nu uită de foştii jucători şi asta s-a întâmplat şi azi. Am jucat ani de zile aici. 

Sunt mai valoroși decât noi, dar nu putem să ne facem de rușine la fiecare meci, să luăm 4 goluri. Este rușinos ce am făcut în cele două etape! Diferența de valoare există, dar nu așa mare cum a arătat pe teren. Nu știu ce pot să spun, este trist și rușinos ce s-a întâmplat în aceste două etape”, a spus Tănase la final.

ADVERTISEMENT

Cristi Tănase a jucat la FCSB între 2009 şi 2015, dar şi în 2018. A câştigat alături de roş-albaştri trei titluri de campion, două Cupe ale României, o Cupă a Ligii şi o Supercupă.

  • 35 de ani are Cristi Tănase
  • 1.000.000 de euro a încasat Becali pe Tănase în 2015, când l-a transferat la Tianjin Teda

  • (P) Cota BETANO pentru U Craiova – FCSB: 3,10 este cota pentru „ X”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT