Fotbal intern

Cristian Bălgrădean a semnat cu CFR Cluj! Gigi Becali a înnebunit când a aflat: “Am crezut că e o glumă! Cum să aperi cu Botoşaniul când ai semnat cu rivala la titlu? Păi du-te mă la Cluj!”

04.03.2020 | 11:41
Cristian Balgradean a semnat cu CFR Cluj Gigi Becali a innebunit cand a aflat Am crezut ca e o gluma Cum sa aperi cu Botosaniul cand ai semnat cu rivala la titlu Pai dute ma la Cluj
ADVERTISEMENT

Cristian Bălgrădean a semnat cu CFR Cluj. Portarul FCSB va evolua din vară la campioana României, anunţă Prosport. Gigi Becali a aflat de această mişcare a portarului după ce a semnat contractul cu marea rivală şi a avut o ieşire nervoasă.


(P) Cota BETANO pentru FCSB – Universitatea Craiova: 2,17 este cota pentru „1 solist”. Vezi aici toate cotele!


Cristian Bălgrădean a semnat cu CFR Cluj! Lui Gigi Becali nu i-a venit să creadă: “Am crezut că este o glumă”

Gigi Becali a rămas mască în momentul în care a aflat că Bălgrădean semnase chiar înainte de a apăra împotriva lui FC Botoşani: “El a semnat de acum 10 zile. Am crezut că este o glumă. I-am spus: “Tu eşti nebun? Tu nu îţi dai seama cât de grav e? Cum să aperi cu Botoşaniul, când ai semnat cu CFR? Să aperi şi cu CFR Cluj” .

ADVERTISEMENT

Cum să mai apere Bălgrădean? Înseamnă că mingea pe care ai împins-o cu Botoşaniul… Eu nu vreau să îmi fac păcate, nu spun că ai făcut ceva. Dar gândirea ta este ca CFR Cluj să ia campionatul. 

El mi-a spus: “Nea Gigi, mi-a fost ruşine”. Măcar să îmi spună că a semnat, să fie bărbat. Dar să i-o dai pe tavă să dea gol, nu ţi-a fost ruşine? 

ADVERTISEMENT

Clubul poate să îl contacteze, dar face o notificare prealabilă. Mă înştiinţezi pe mine, îl contactezi şi asta e regulamentul. Te pomeneşti că a luat şi o primă la semnătură. Am vorbit cu un avocat, dar este foarte grav ceea ce a făcut. Tu erai al CFR-ului şi ai apărat cu Botoşani. Nu reproşează nimeni că a semnat, dar de ce ai mai apărat cu Botoşaniul?

“O să vorbesc cu avocatul să facem o plângere, dar nu ştiu ce să facem”

Dacă voiam să îi prelungesc contractul, îi spuneam. Nu am avut intenţia asta. Dar aici vorbim despre un portar care a semnat în plin sezon cu rivala. I-am spus: “Du-te la casa ta, du-te la CFR Cluj”. Ţin spionul în casă? Să plece. 

ADVERTISEMENT

La Manea este altceva. Băiatului i-am dat hârtie că este liber de contract. A fost totul regulamentar şi moral. Întreabă-l pe el. Când jucăm cu U Craiova, el cu cine ţine? Dacă a luat nişte bani la semnătură? Mai mulţi…

O să vorbesc cu avocatul să facem o plângere, dar nu ştiu ce să facem. Aşa ceva e inadmisibil. Şi tot Becali este vinovat, la integritate. Mergeam cu Bălgrădean în continuare dacă nu ştiam. El îmi spunea: “Voiam să vă spun înainte de meciul cu CFR Cluj”. Nu aveam nicio nemulţumire faţă de el”, a spus Gigi Becali la ProX.

ADVERTISEMENT