Life

Cât de serioasă este relația dintre Cristian Boureanu și Cristina Belciu. Un detaliu din fotografiile ei a atras atenția

Cristian Boureanu (49) și Cristina Belciu (24) sunt împreună de la finalul anului trecut. Din fotografiile pe care modelul le publică pe conturile sale de socializare, a atras atenția inelul pe care îl poartă.
27.02.2022 | 13:39
Cat de serioasa este relatia dintre Cristian Boureanu si Cristina Belciu Un detaliu din fotografiile ei a atras atentia
Cristian Boureanu și Cristina Belciu sunt împreună de 3 luni. Foto: Instagram/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Cu toate că relația lor este abia la început, Cristina Belciu și Cristian Boureanu nu se tem să-și afișeze iubirea. Modelul publică adesea în mediul virtual imagini sau filmulețe în care apare alături de fostul lider PDL.

Iubita lui Cristian Boureanu, surprinsă purtând un inel cu diamant

Conform unui articol al publicației Click.ro, zilele trecute, Cristina Belciu a împărtășit cu urmăritorii săi de pe Instagram mai multe filmulețe în care apare în compania lui Cristian Boureanu, dar și a prietenilor ei.

ADVERTISEMENT

Aceștia au decis să petreacă împreună o seară relaxantă, în fața unui pahar de vin. Ceea ce a atras atenția a fost momentul în care una dintre prietenele sale i-a pus fotomodelului pe deget un inel superb cu diamant.

Faptul că bijuteria se potrivea perfect pe mâna iubitei lui Cristian Boureanu, i-a făcut pe fanii acesteia să se întrebe dacă nu cumva aceștia să pregătesc să-și anunțe logodna, scrie sursa citată.

ADVERTISEMENT

Pe rețelele sociale, modelul a publicat în ultima perioadă mai multe imagini în care poate fi observat cu ușurință inelul cu pricina.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de CRISTINA BELCIU (@cristinabelciu)

Cristina Belciu și Cristian Boureanu sunt împreună de aproximativ 3 luni

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de CRISTINA BELCIU (@cristinabelciu)

Cristina Belciu și Cristian Boureanu au decis să nu se mai ascundă și și-au asumat relația la începutul lunii februarie. Chiar dacă aceștia formau un cuplu încă de la sfârșitul anul trecut, au preferat să nu se afișeze o perioadă, de teamă posibilelor critici.

ADVERTISEMENT

Între influenceriță și afacerist există o diferență de vârstă de 25 de ani, dar bruneta este convinsă că pot avea un viitor frumos împreună.

„Lumea nu știe nimic, pentru că noi asta ne-am dorit, să păstram totul pentru noi și să ne bucurăm de o perioadă frumoasă la care amândoi am tânjit.

ADVERTISEMENT

Se lovește în noi cu prejudecăți ce ar putea să doară mai tare decât dacă s-ar fi aruncat cu pietre, însă noi știm cel mai bine ce s-a legat între noi, care este miza și ce ne dorim să construim, așa că nimic nu ne atinge.

Atât eu, cât și Cristian ne asumăm legătura pe care o avem, matur și sincer, iar dacă cei ce ne privesc au o altă opinie, nu putem spune că o respectăm, ci doar că acest lucru nu o va leza.”, a spus Cristina Belciu.

ADVERTISEMENT