Life

Cristian Boureanu și Laura Dincă, primele declarații după ce au fost surprinși împreună: „E normal”

Cristian Boureanu și Laura Dincă au făcut primele declarații după ce au fost surprinși împreună. Ce au avut cei doi foști iubiți de spus despre întâlnirea lor?
18.05.2022 | 18:52
Cristian Boureanu si Laura Dinca primele declaratii dupa ce au fost surprinsi impreuna E normal
Cristian Boureanu și Laura Dincă, primele reacții după ce au fost surprinși împreună. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Cristian Boureanu și Laura Dincă au fost surprinși în timp ce luau masa împreună la un restaurant din capitală. Cei doi au fost împreună timp de 7 ani, iar relația lor a ajuns la final în 2021.

Laura Dincă și Cristian Boureanu, primele reacții după ce au fost surprinși împreună

Laura Dincă și Cristian Boureanu au format timp de 7 ani un cuplu, însă în 2021 au decis să o ia pe drumuri separate. Recent, ei au fost surprinși de paparazzi luând masa împreună. Cei doi, dar și o prietenă de-ale tinerei au petrecut câteva ore la un restaurant.

ADVERTISEMENT

FANATIK a luat legătură cu amândoi și a aflat dacă este vorba de o posibilă împăcare, având în vedere că fostul parlamentar a încheiat relația cu Cristina Belciu și este un bărbat liber.

Astfel, Laura Dincă a spus că este normal ca, după atâția ani în care au format un cuplu, să păstreze legătura, fără a oferi mai multe detalii.

ADVERTISEMENT

„E normal să vorbim atunci când ne vedem, am fost șapte ani împreună, ne respectăm, suntem civilizați. Mai multe nu am de spus”, spune Laura Dincă pentru FANATIK.

Cristian Boureanu: „Este vorba despre viața mea privată”

Când vine vorba despre Cristian Boureanu, acesta a preferat să fie și mai discret în ceea ce privește întâlnirea cu Laura Dincă, afirmând că nu vrea să-și expună viața privată.

ADVERTISEMENT

„Nu am nimic de comentat despre întâlnirea cu Laura, este vorba de viața mea privată”, spune și Cristian Boureanu.

Ce părere are Cristina Belciu despre întâlnirea dintre Laura Dincă și Cristian Boureanu?

Cristina Belciu și Cristian Boureanu au fost împreună timp de patru luni. Aceștia au mărturisit că s-au despărțit din cauza lipsei de compatibilitate, dar că au rămas prieteni și se respectă.

ADVERTISEMENT

Contactată de Antena Stars pentru a-și spune părerea despre întâlnirea dintre fostul său iubit și Laura Dincă, Cristina Belciu a spus că această situație nu o mai privește.

„Eu ce legătură am cu situația aceea? Nu mă privește”, a declarat Cristina Belciu.

ADVERTISEMENT