Life

Cristian Burci s-a căsătorit cu Elena Voinea, fosta iubită a lui Mazăre. A cântat Adi Minune. Mulți politicieni și afaceriști printre invitați. Video exclusiv!

Milionarul Cristian Burci s-a căsătorit cu fosta parteneră de viață a lui Radu Mazăre, Elena Voinea. Evenimentul a avut loc la un hotel de lux aflat în Abu Dhabi.
13.02.2022 | 11:58
Cristian Burci sa casatorit cu Elena Voinea fosta iubita a lui Mazare A cantat Adi Minune Multi politicieni si afaceristi printre invitati Video exclusiv
Cristian Burci s-a căsătorit cu Elena Voinea. Sursa foto: colaj Fanatik.
ADVERTISEMENT

Cristian Burci și iubita sa s-au căsătorit la un hotel de lux din Abu Dhabi.

Nașul acestora a fost afaceristul Nicolae Dumitru, cunoscut mai degrabă ca Niro.

Burci și Elena Voinea, proaspăta sa soție, au fost filmați în timp ce dansau îmbrățișați, iar ulterior, oaspeții au putut asista și la un spectacol de balet.

Având în vedere unde s-a desfășurat nunta, meniul a fost unul specific arăbesc.

G4Media notează că la evenimentul grandios au fost prezente și personaje controversate din lumea politică și de business a României, care însă nu au fost surprinși de camerele de filmat.

ADVERTISEMENT

Unul dintre invitații de vază ai lui Burci a fost Cristian Borcea, care a avut probleme cu legea în cazul transferurilor fictive de la Dinamo, dar și din cauza retrocedărilor ilegale de plaje din Mamaia.

Adi Minune a cântat la nunta lui Cristian Burci

Pe lista invitaților a fost și Nicu Bănicioiu, trimis în judecată de DNA în 2021, pentru că ar fi luat aproape 1 milion de euro mită. Gruia Stoica a fost și el la nuntă, condamnat pentru o mită de 3 milioane de euro.

ADVERTISEMENT

La nuntă ar fi fost prezent chiar și Renato Usatîi, un politician controversat din Republica Moldova, care a candidat la ultimele alegeri prezidențiale. Fost primar al orașului Bălți, a fost urmărit penal în mai multe cazuri de corupție.

La nuntă au participat și nume mari din showbiz-ul românesc. Loredana, spre exemplu, a fost invitată la marele eveniment organizat de Cristian Burci, însă nu se știe dacă și pentru a cânta sau doar pentru a lua parte la petrecere.

ADVERTISEMENT

Andra, de asemenea, a fost la nunta lui Burci cu Elena Voinea. Se pare că și Adrian Minune a mers la Abu Dhabi, unde a și întreținut atmosfera pentru invitați.

Cristian Burci are o avere estimată la aproximativ 300 de milioane de euro. Elena Voinea, soția sa, este fosta iubită a lui Radu Mazăre. Fostul edil al Constanței se află în prezent la închisoare.

ADVERTISEMENT