News

Cristian, directorul din Tecuci care a intrat cu mașina într-un TIR, condus pe ultimul drum. Omagiu adus de elevi și profesori

Cristian, directorul din Tecuci care a intrat cu mașina într-un TIR, a fost condus pe ultimul drum de zeci de elevi și profesori ai liceului unde lucra.
21.03.2023 | 20:18
Cristian directorul din Tecuci care a intrat cu masina intrun TIR condus pe ultimul drum Omagiu adus de elevi si profesori
ADVERTISEMENT

Cristian, directorul din Tecuci care a intrat cu mașina într-un TIR a fost condus pe ultimul drum de zeci de elevi și profesori. Bărbatul a ales să-și pună capăt zilelor într-un mod violent, după ce a intrat cu mașina pe contrasens într-un TIR pe E85.

Cristian, directorul din Tecuci, condus pe ultimul drum

Înainte de a se sinucide în acest mod, care putea să se lase și cu alți morți, bărbatul a trimis un mesaj de adio fostei soții. Și-a luat adio de la aceasta și de la fiul lor, pe care-i părăsise pentru o altă femeie. A ajuns în cele din urmă în sicriu, dus pe brațe de colegi profesori și elevi.

ADVERTISEMENT

Zeci de elevi și profesori l-au condus pe ultimul drum pe bărbat. Cristian a murit vineri, 17 martie, în jurul orei 18:00, când a intrat cu mare viteză într-un TIR care venea pe contrasens, la intersecția între Ciorani cu Pufești. Impactul a fost devastator, iar moartea a fost instantă.

Rețelele de socializare au fost împânzite de mesaje de susținere pentru familia îndurerată care a rămas în urmă. “E foarte greu de exprimat în cuvinte ce simțim noi în aceste momente…E de necrezut că vorbim despre Cristian la timpul trecut. A fost un exemplu de director, profesor, coleg și prieten.

ADVERTISEMENT

Ambițios și profesionist, s-a dedicat școlii, identificându-se total cu aceasta. A făcut-o să strălucească și a strălucit împreună cu ea. Trecerea aceasta bruscă dincolo de orizont ne bulversează și ne întristează profund pe toți, oameni ai școlii sau nu…

Îi vom păstra vie amintirea și va rămâne pentru totdeauna în inimile noastre. Ne rugăm la Dumnezeu să-l ierte, să-l primească în Împărăția Sa și să-i dea liniște și odihnă veșnică. Rămas bun, Cristi!”, au scris o parte dintre colegii lui Cristian de la școala din Tecuci pe care o reprezenta.

ADVERTISEMENT

“Odihnă veșnică, Cristian…Mesajul este profund….uneori parcurgem cățiva pași înapoi…dar greu pricepem de ce! Drum lin Domn, profesor! Dacă am învăța să iubim, nu am mai fi așa răi încât să criticăm o situație de care nici nu avem habar, să judeci o carte după copertă , înseamnă lipsă de cultură și respect! Dacă judeci oamenii, nu ai timp să iubești, Ar trebui să învățăm să-i privim pe oamenii,mai mult în lumina suferinței lor, și nu în funcție de căderea pe care au avut-o!

Cât despre Dl. Cristian, se pot spune numai cuvinte de laudă, un om care cernea doar din privire bunătate și succes! Iar pentru cârcotași, nu uitați un lucru: în viață, esențiali sunt cei care contribuie la formarea ta ca om, cei care te îndrumă și îți oferă,pe lângă cunoștiințele de bază libertatea ta de a alege ce vei fi pentru viitor!

ADVERTISEMENT

Putem umple multe pagini cu aspecte ale activității sale ca profesor, chiar ca și om…..dar e mai bine să fii original și să lași să se așterne liniștea și lumina către cel care mai ieri, era prietenul tuturor, al copiilor fără posibilități, exigent și generos, strălucit și capabil să te formeze într-o lume plină de ură ! Drum lin spre liniște și lumină! Odihnă veșnică!”, au scris, la rândul lor, unii dintre elevi, conform Observatornews.ro.

ADVERTISEMENT