News

Două tiruri conduse de români s-au ciocnit pe o autostradă din Ungaria. Unul dintre șoferi a murit, decapitat de propriul volan

Un șofer român de TIR a murit joi dimineață pe o autostradă din Ungaria. A intrat cu viteză în camionul altui român, oprit pe prima bandă a autostrăzii
17.03.2023 | 15:39
Doua tiruri conduse de romani sau ciocnit pe o autostrada din Ungaria Unul dintre soferi a murit decapitat de propriul volan
Șoferul a murit pe loc, decapitat de propriul volan Sursa foto: ripost.hu / Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Accidentul s-a produs joi, în jurul orei 10.00, pe autostrada M4, la kilometrul 31. Potrivit martorilor, impactul a fost atât de violent încât șoferul care a murit a fost pur și simplu decapitat de volan.

Un șofer român de TIR a murit pe o autostradă din Ungaria

Potrivit informațiilor de la Autoritatea de Management al Dezastrelor, un bărbat a fost prins într-unul dintre camioane, în așa măsură încât nu a putut fi eliberat din mașină decât cu ajutorul echipei de descarcerare.

ADVERTISEMENT

Se pare că șoferul celuilalt camion a murit în urma accidentului, deoarece a fost atât de grav rănit încât echipele de urgență nu au putut să-i salveze viața. Potrivit publicației maghiare Ripost, un martor care trecea pe acolo a relatat seria teribilă de evenimente care a dus la acest deznodământ tragic.

Potrivit acestuia, unul dintre camioanele cu numere de înmatriculare românești a tras pe dreapta din motive tehnice și a instalat triunghiul care semnalizează o avarie. Cu toate acestea, camionul care venea din sens opus, tot cu numere de înmatriculare românești, a intrat direct în TIR-ul compatriotului său, iar impactul coliziunii l-a decapitat pe șoferul care a decedat pe loc.

ADVERTISEMENT

Cinci români, implicați într-un accident în lanț în Ungaria

În urmă cu o săptămână, un fenomen meteo neobișnuit a dus la provocarea unui accident în lanț pe autostrada spre Viena. O persoană a murit și alte 30 de persoane au fost rănite, printre care și cinci cetățeni români, informa la acel moment Ministerul Afacerilor Externe de la București.

”În continuarea precizărilor de presă din data de 11 martie 2023, Ministerul Afacerilor Externe (MAE) informează că Ambasada României la Budapesta a fost contactată prin intermediul numărului de telefon de urgență al misiunii diplomatice de către alți doi cetățeni români implicați în accidentul rutier produs pe autostrada M1 din Ungaria, între localitățile Tatabanya și Budapesta.

ADVERTISEMENT

Astfel, potrivit datelor obținute până la acest moment, în total cinci cetățeni români, dintre care unul cu dublă cetățenie, au fost implicați în gravul accident de circulație.

Dintre aceștia, doi au fost spitalizați, unul dintre cetățenii români spitalizați fiind deja externat și deplasându-se în România. Celălalt cetățean român internat primește, în continuare, îngrijiri medicale, fiind în afara oricărui pericol”, a transmis duminică MAE.

ADVERTISEMENT