Sport

Cristian Gațu divorțează după 53 de ani de căsnicie! Soția cere despăgubiri uriașe și acuză că ar fi fost înșelată cu menajera

Cristian Gațu vrea să divorțeze după 53 de ani de căsnicie! Soția fostului mare handbalist cere despăgubiri uriașe și îl acuză că ar fi înșelat-o cu menajera.
25.03.2024 | 11:42
Cristian Gatu divorteaza dupa 53 de ani de casnicie Sotia cere despagubiri uriase si acuza ca ar fi fost inselata cu menajera
Cristian Gațu divorțează după o căsnicie de 53 de ani. Soția cere despăgubiri uriașe. Foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

Cristian Gațu este în plin divorț. În vârstă de 78 de ani, fostul mare handbalist și, ulterior, fostul președinte al Federației Române de Handbal vrea să pună capăt căsniciei de 53 de ani cu Tamara Gațu. Soția fostului sportiv cere despăgubiri de 500.000 de lei și acuză că ar fi fost înșelată cu menajera, văduva unui fost handbalist.

Cristian Gațu divorțează după 53 de ani de căsnicie

Cristian Gațu, comandant al CSA Steaua în 1998, a depus actele de divorț la Judecătoria Beiuş, din judeţul Bihor. Fostul handbalist susține că nu mai suportă discuțiile divergente cu partenera sa de o viață, Tamara Gațu, originară din Beiuș.

ADVERTISEMENT

Cristian Gațu invocă faptul că vede altfel cursul vieții după un accident vascular pe care l-a suferit în timpul pandemiei de coronavirus. „În ultimii ani, am încercat să reconsiderăm viaţa de familie, dar acest lucru nu a mai fost posibil”, au fost cuvintele lui Cristian Gațu.

Pe lângă desfacerea căsătoriei, Cristian Gațu cere „revenirea pârâtei la numele purtat anterior”. De cealaltă parte, Tamara, soția fostului handbalist, cere “desfacerea căsătoriei încheiate între soţi şi păstrarea numelui dobândit în timpul căsătoriei”.

ADVERTISEMENT

Soția lui Cristian Gațu acuză că ar fi fost înșelată cu menajera

Procesul dintre Cristian Gațu și soția sa nu este deloc unul liniștit. Documentele indică faptul că cei doi s-au despărțit, după ce au vândut casa din comuna Corbeanca. Tamara Gațu s-a mutat în orașul natal, Beiuș, în timp ce Cristian Gațu a cumpărat și s-a mutat într-un apartament din București.

Tamara Gațu susține că soțul său ar fi înșelat-o cu o femeie în vârstă de 53 de ani tot din Bihor, văduva unui fost handbalist. Soția fostului mare handbalist susține că femeia mai tânără locuia cu Cristian Gațu în apartamentul din București.

ADVERTISEMENT

Femeia în vârstă de 53 de ani a fost chemată ca martor la termenul de judecată din martie al procesului de divorț, chiar la solicitarea Tamarei Gațu. Femeia acuzată că este amanta lui Cristian Gațu a jurat cu mâna pe Biblie că este simpla menajeră a fostului președinte al FRH.

Tamara Gațu cere despăgubiri uriașe

Tamara Gațu nu a crezut nicio clipă destăinuirile femeii în vârstă de 53 de ani și a pus detectivi particulari pe urmele celor doi. Oamenii angajați de Tamara Gațu au obținut fotografii în care Cristian Gațu și „menajera” se țin de mână. Femeia în vârstă de 53 de ani și-a menținut declarațiile și după probele aduse în instanță de soția fostului mare sportiv român.

ADVERTISEMENT

Următorul termen de judecată în procesul de divorț dintre Cristian și Tamara Gațu are loc în luna aprilie. Ambii soți vor fi audiați la Judecătoria Beiuş. De asemenea, procesul de partaj este în plină desfășurare.

Cristian Gațu susține că nu are ce să împartă cu Tamara, deoarece banii obținuți din vânzarea casei din comuna Corbeanca au fost împărțiți și că una dintre cele două mașini ale familiei i-a fost lăsată soției.

Fostul handbalist vrea ca „pârâta să îi restituie bunurile proprii – medalii, diplome, decoraţiuni, obiecte de îmbrăcăminte şi încălţăminte sportive, bunuri ce ţin de activitatea şi recunoaşterea sa sportivă”.

De cealaltă parte, Tamara Gațu cere daune morale în valoare de 500.000 de lei plus o pensie de întreţinere de 5.000 lei pe lună. Totodată, Tamara Gațu vrea jumătate din valoarea apartamentului din București în care locuiește Cristian Gațu pentru că „bunul imobil este bun comun dobândit în timpul căsătoriei”.

ADVERTISEMENT
Tags: