News

Cristian Ghinea, atac dur la adresa premierului Cîțu! „Presupusele negocieri pentru a reveni în guvern USR-PLUS sunt fake news”

Cristian Ghinea nu a ezitat și a lansat un atac dur la adresa premierului Florin Cîțu!
25.09.2021 | 18:00
Cristian Ghinea atac dur la adresa premierului Citu Presupusele negocieri pentru a reveni in guvern USRPLUS sunt fake news
ADVERTISEMENT

Nu a durat mult de la anunțul lui Florin Cîțu legat de negocierile cu USR/Plus până când formațiunea pentru care se luptă Dan Barna și Dacian Cioloș a reacționat. A făcut-o prin vocea lui Cristian Ghinea, fostul ministru de la Fondurile Europene.

Acesta nu a ezitat o clipă și l-a acuzat pe actualul premier de fake-news. Ghinea a mai transmis că nu există nicio urmă de înțelegere între cele două partide.

ADVERTISEMENT

Cristian Ghinea, atac dur la adresa premierului Cîțu!

„Toate zvonurile legate de presupuse negocieri sau posibilitatea de a reveni în guvern fără o refacere a coaliției din care să facă parte USR PLUS sunt fake news”, a anunțat Ghinea

Acesta a ținut să transmită că va participa la semnarea, de luni, a PNRR, în prezența șefei Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, și alături de actualul premier Florin Cîțu.

ADVERTISEMENT

„Am lucrat bine cu premierul și cu toți miniștrii din Guvern, nu e nici un secret. Obiectivul urmărit cu îndârjire a fost să avem un PNRR viabil, susținut de toată Coaliția. Am realizat acest obiectiv.

Nu este un secret, am mai spus-o: am lucrat efectiv la PNRR și am reușit să îl agreez cu Comisia Europeană chiar până în ultima clipă. Mai exact, până cu câteva ore înainte ca demisiile noastre, ale miniștrilor USR PLUS, să ajungă în Monitorul Oficial.

ADVERTISEMENT

Pentru că PNRR este un plan de țară care va schimba România pentru generații. După ce vom fi construit autostrăzi și vom fi reîmpădurit România, vom putea spune că am fost acolo. Și USR PLUS a fost acolo.

Voi participa luni la întâlnirea cu președinta Comisiei Europene, la invitația premierului și dupa consultări cu cei doi copreședinți ai USR PLUS. Pentru că PNRR este al României”, a scris Ghinea pe Facebook, în timpul congresului PNL.

ADVERTISEMENT

El a mai transmis un mesaj colegilor din USR PLUS şi anume că obiectivul este ca Dan Barna să fie preşedinte al partidului şi formaţiunea la guvernare 2024.

„Pentru că PNRR este un plan de ţară care va schimba România pentru generaţii. După ce vom fi construit autostrăzi şi vom fi reîmpădurit România, vom putea spune că am fost acolo. Şi USR PLUS a fost acolo.

Voi participa luni la întâlnirea cu preşedinta Comisiei Europene, la invitaţia premierului şi dupa consultări cu cei doi copreşedinţi ai USR PLUS. Pentru că PNRR este al României. P. S. Pentru colegii mei din USR PLUS, focus pe obiectiv: Dan Barna preşedinte şi USR PLUS la guvernare 2024”, a conchis fostul ministrul al Fondurilor Europene.

ADVERTISEMENT