Life

Cristian Pomohaci, pus la zid după ce s-a pozat lângă sicriul Lidiei Bejenaru, soția lui Nicolae Botgros: „Rușine!”

Cristian Pomohaci a fost pus la zid după ce s-a pozat lângă sicriul Lidiei Bejenaru, soția lui Nicolae Botgros. Iată ce i-au scris internauții.
29.07.2021 | 21:07
Cristian Pomohaci pus la zid dupa ce sa pozat langa sicriul Lidiei Bejenaru sotia lui Nicolae Botgros Rusine
ADVERTISEMENT

Cristian Pomohaci a fost pus la zid după ce s-a fotografiat lângă sicriul Lidiei Bejenaru, soția lui Nicolae Botgros. Internauții l-au taxat dur pentru gestul pe care l-a făcut.

Au apărut numeroase comentarii pe rețelele de socializare, după ce internauții au văzut fotografia controversată. Acesta s-a fotografiat în biserică, lângă siciul interpretei de muzică populară.

ADVERTISEMENT

Cristian Pomohaci, pus la zid după ce s-a pozat lângă sicriul Lidiei Bejenaru, soția lui Nicolae Botgros: „Rușine!”

Cristian Pomohaci a fost pus la zid după ce s-a pozat lângă sicriul Lidiei Bejenaru. Interpretul de muzică populară și religioasă a postat pe rețelele sociale imaginile în care s-a fotografiat lângă sicriul soției lui Nicolae Botgros.

Atitudinea sa de la înmormântare a fost una controversată de internauți, care au considerat acest gest total inadecvat. Deși fostul preot ar fi vrut să-i fie alături lui Nicolae Botgros, a atras, în schimb, atenția celor din mediul online într-un mod negativ.

ADVERTISEMENT

După ce a postat imaginea alături de sicriul cu trupul neînsuflețit al artistei, Cristian Pomohaci a stârnit un val de critici. Iată doar câteva dintre sutele de comentarii negative la adresa fostului preot:

„Cum va permiteți să postați așa poze?!”;  „De ce postați astfel de poze? Credeți ca doamna și-ar fi dorit ca imaginile cu ea pe ultimul drum să fie publice? Unele momente rămân în familie!”; 

ADVERTISEMENT

„Ești dus cu capul, cum să pui astfel de poze pe net….Condoleanțe familiei!””; „Cred despre dvs. că aveți mari probleme la ‘mansardă’. De ce urcați astfel de imagini aici?!?!”;

„Chiar dacă această doamnă arată foarte bine și moartă, cred că se răsucește în sicriu că v-ați permis să-i expuneți chipul pe net. Rușine atât familiei, cât și acestui ,’popă ‘!”

ADVERTISEMENT

Lidia Bejenaru a murit la 68 de ani

Lidia Bejenaru s-a stins din viață la 68 de ani, în ziua de 26 iulie. Interpreta de muzică populară suferea de cancer și a fost operată de mai multe ori în ultima perioadă.

Fiul artistei a povestit, după tragicul eveniment, că mama lui a fost operată de trei ori într-o singură săptămână. Soția lui Nicolae Botgros avea probleme cu colonul și, din păcate, medicii nu au mai avut cum să o salveze.

Lidia Bejenaru a fost solista orchestrei Mugurel, iar din anul 1978 a cântată alături de „Lăutarii”, acolo unde și-a cunoscut soțul, pe Nicolae Botgros. Cei dor ar fi împlinit 50 de ani de la căsătorie anul acesta.

ADVERTISEMENT