Life

Cristian Pomohaci, gest uluitor la înmormântarea Lidiei Bejenaru. Ce a făcut lângă sicriul soției lui Nicolae Botgros

Cristian Pomohaci a făcut un gest uluitor la înmormântarea Lidiei Bejenaru, soția lui Nicolae Botgros.
28.07.2021 | 17:59
Cristian Pomohaci gest uluitor la inmormantarea Lidiei Bejenaru Ce a facut langa sicriul sotiei lui Nicolae Botgros
ADVERTISEMENT

Cristian Pomohaci a avut un comportament total inadecvat la înmormântarea interpretei de muzică populară, Lidiei Bejenaru. Acesta s-a fotografiat în biserică, lângă sicriu și apoi a postat imaginile pe rețelele de socializare.

Soția cunoscutului artist Nicolae Botgros, Lidia Bejenaru, s-a stins din viață în această săptămână. Solista de muzică populară era grav bolnavă.

ADVERTISEMENT

Cristian Pomohaci, gest uluitor la înmormântarea Lidiei Bejenaru. Ce a făcut lângă sicriu

Cristian Pomohaci  este din nou în centrul atenției. Acesta a mers la înmormântarea fostei interprete de muzică populară, Lidiei Bejenaru, pentru a-i fi alături lui Nicolae Botgros, dar a făcut un gest incalificabil.

S-a fotografiat lângă sicriul cu trupul neînsuflețit, apoi a postat imaginile. Acestea au însoțit un mesaj emoționant, dar internauții l-au taxat imediat.

ADVERTISEMENT

“Vioara maestrului Botgros azi nu cântă. Azi plânge.

La fel și viorile Lăutarilor de la Chișinău …
La fel și toată Basarabia ….
La fel și noi cei care o iubim și am aplaudat-o azi la ultimul concert pe LIDIA BEJENARU Botgros …..
Chișinău, MO- 28.07.2021″, a scris Cristian Pomohaci pe Facebook.

Cei care au văzut postarea l-au taxat imediat. Rapid s-au strâns sute de mesaje.

“Sunteți pur și simplu macabru. Îmi este greu să cred că defuncta doamnă și familia și-au dorit să fie fotografiată și expusă pe Facebook. Sinistre apucături. Să te pozezi cu un om mort. Mare îți e gradina, Doamne!”, a scris un internaut.

ADVERTISEMENT

“Doamne! Presupun că ați întrebat familia dacă este de acord să postați așa imagini! Drum lin și multă tărie la întreaga familie!”, a fost un alt mesaj

De ce a murit Lidiei Bejenaru

Cunoscuta interpretă de muzică populară s-a stins din viață pe 26 iulie, la vârsta de 68 de ani. Aceasta avea cancer și a fost operată de mai multe ori în ultima perioadă.

ADVERTISEMENT

“A avut probleme la colon, cancer, și în urma operațiilor nu și-a mai revenit, nu știu exact cauza, probabil inima. Ea a fost operată de trei ori timp de o săptămână”, a spus fiul artistei Corneliu Botgros, pentru 6TV.

“Ziua de 26 iulie va rămâne una tristă pentru muzica populară. Lidia Bejenaru-Botgros, solistă de o viață a Orchestrei “Lăutarii” și-a încheiat spectacolul vieții pe pământ” , a scris și directorul Palatului Național, Andrei Locoman.

ADVERTISEMENT