News

Cristian Popescu Piedone, mesaj dur din închisoare! Fostul edil anunță războiul: ”Ce fac șacalii / Dansați cu cuțitele la brâu”

Cristian Popescu Piedone, închis în urmă cu trei zile după ce a fost condamnat definitiv în dosarul Colectiv, a transmis primul său mesaj din pușcărie, un mesaj cât se poate de dur.
14.05.2022 | 17:16
Cristian Popescu Piedone mesaj dur din inchisoare Fostul edil anunta razboiul Ce fac sacalii  Dansati cu cutitele la brau
Cristian Popescu Piedone, primul mesaj din închisoare. Condamnat la patru ani, Piedone nu își iartă dușmanii / Foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Cristian Popescu Piedone este convins că încarcerarea sa este pe placul multor dușmani de-ai săi, motiv pentru care mesajul pe care l-a transmis la trei zile de la încarcerare este unul în care anunță că nu va sta degeaba pe perioada în care va fi închis, ci se va război în continuare cu ei.

Cristian Popescu Piedone, primul mesaj din închisoare

Pe conturile de socializare ale lui Cristian Popescu Piedone a apărut primul mesaj după ce fostul primar al Sectoarelor 4 și 5 a fost condamnat și încarcerat în dosarul Colectiv. Iar vorbele folosite de Piedone nu sunt deloc amabile la adresa celor pe care îi socotește drept dușmani.

ADVERTISEMENT

”Ce fac șacalii șușanelelor? Ce fac orcii țării? Mi-au șoptit păsările cerului că petreceți cu lăutari! Și că v-ați adunat lângă troc. Petreceți, orcilor! Petreceți și înjurați-mă! Știu că dansați cu cuțitele la brâu și vă visați deja stăpâni pe primărie!

Vă întreb, orcilor: Chiar credeți că cetățenii Sectorului 5 nu înțeleg ce înseamnă condamnarea lui Cristi Piedone? Știu, orcilor! Și nu se vor lăsa iar mințiți și furați de șleahta voastră! I-ați făcut proști când m-au ales! Vă amintiți, orcilor?

ADVERTISEMENT

Ați gresit! Sunt cerebrali și deștepți! Cât ne-ați lăsat să fim împreună, am construit printre dărâmăturile voastre! Așa că… nu-i batjocoriți și nu-i subestimați! Sunt mai puternici ca voi!”, a scris Cristian Popescu Piedone pe conturile sale de socializare.

Piedone, mesaj pentru susținătorii săi

După ce i-a făcut praf pe cei care îi vede vinovați că el a ajuns la închisoare după ce a fost condamnat în dosarul Colectiv, Cristian Popescu Piedone a avut un mesaj către susținătorii săi, nu puțini la număr.

ADVERTISEMENT

”Oamenii mei dragi, cei care mă îmbrățișați cu iubire și mă purtați în gânduri, vă mulțumesc! Vă simt! Îmi dați energie și aici, după gratii! Cu dragostea voastră voi trece și peste năpasta în care m-au azvârlit! Vă îmbrățișez și vă iubesc așa cum știti!”, a notat fostul edil al sectorului 4, cel în care a avut loc dezastrul de la Colectiv.

Mai mult, Piedone își susține și acum nevinovăția, ”Piedone nevinovat. PS: Voi reveni cu vești pentru oameni și… pentru orci”, a mai postat Cristian Popescu Piedone pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

Cristian Popescu Piedone, condamnat la patru ani, cu executare. Poate scăpa din închisoare după doi ani

Joi, pe 12 mai 2022, Curtea de Apel București a anunțat sentințele definitive în dosarul Colectiv. Cristian Popescu Piedone, cel care era primarul sectorului 4, acolo unde avea loc tragedia, a fost condamnat la patru ani de închisoare, cu executare.

Cristian Popescu Piedone s-a predat Poliției Bragadiru, după aflarea sentinței, și a fost condus la Penitenciarul Rahova. Înainte de a fi încarcerat, Piedone a avut un mesaj controversat legat de condamnarea lui la închdiaore cu executare.

”Piedone merge la pușcărie nevinovat! Adevărații vinovați pentru tragedia Colectiv sunt liberi! Zilnic mi-au picurat amar și boală în trup și în familie! Dacă acei părinți cred că eu le-am omorât copiii, așa să le ajute Dumnezeu. M-au vânat pe unde m-au prins”, a fost mesajul lui Piedone la aflarea sentinței.

Cu toate acestea, așa cum FANATIK a dezvăluit, Cristian Popescu Piedone are toate șansele să fie eliberat din închisoare după ce va fi executat doi ani din condamnarea primită.

ADVERTISEMENT