News

Cristian Tudor Popescu, acuze la adresa opoziției: ”Să folosească ceva mai penetrant: morții sunt, de fapt, mult mai mulți!”

27.04.2020 | 09:45
Cristian Tudor Popescu acuze la adresa opozitiei Sa foloseasca ceva mai penetrant mortii sunt de fapt mult mai multi
ADVERTISEMENT

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a lansat acuze la adresa opoziției despre care spune că în acest moment are interesul de a dărâma Guvernul.

Cristian Tudor Popescu, acuze la adresa opoziției

Cristian Tudor Popescu crede că opoziția va face tot ce îi va sta în putință pentru a ataca actualul Guvern și acuză faptul că partidele se vor folosi și de actuala criză epidemiologică.

ADVERTISEMENT

”PNL-ul, aflat la guvernare, nu a câștigat în urma măsurilor corecte pe care le-a luat în legătură cu carantinarea sau în legătură cu bătrânii”, a declarat gazetarul la Digi 24.

”În clipa de față, interesul opoziției este să dărâme guvernul Orban și va folosi toate mijloacele: dacă mor mai mulți oameni, mor din cauza guvernului Orban! Dacă nu, de fapt, este vorba de netestare”, consideră CTP.

ADVERTISEMENT

”Dacă sunt 30.000 de infectați atunci nu trebuie să avem și un număr corespunzător de morți?”

Jurnalistul a dat exemplul afirmațiilor făcute de Călin Popescu Tăriceanu, Marcel Ciolacu și Victor Ponta, care au spus că nu s-au făcut testări îndeajuns și că de fapt numărul persoanelor infectate este mult mai mare.

”Dacă te gândești puțin la aceste afirmații, dai de creier pane. De ce? Să spunem că nu sunt 10.000 de infectați în mod real, ci 20.000, 30.000 de infectați! Păi dacă sunt 30.000 de infectați atunci nu trebuie să avem și un număr corespunzător de morți? Pentru că morții, pe ăștia e greu să-i contești, ei sunt morți, zac acolo, la morgă și dup-aia în pământ”, a comentat Tudor Popescu.

ADVERTISEMENT

Ziaristul consideră că ar fi foarte bine dacă în România ar crește numărul de testări, dar în același timp precizează că acest lucru este folosit ca o armă politică.

”Eu i-aș sfătui pe domnii din opoziție, pe cei cu testarea, i-aș sfătui să nu mai folosească asta. Să folosească ceva mai penetrant, care prinde mai bine la mase: morții sunt, de fapt, mult mai mulți, nu infectații!”, a precizat CTP.

ADVERTISEMENT

”Și sunt sfeterisiți, nu sunt înregistrați și sunt arși în niște cuptoare secrete!… E altceva! Se duce asta, rachetă! Nu că testare…, că sunt mai mulți infectați…”, a încheiat jurnalistul.

Cristian Tudor Popescu l-a pus la punct pe doctorul Adrian Streinu-Cercel pentru modul în care a comentat în ultimele zile relația României cu Uniunea Europeană, dar și pentru ideile de „bezna minții” pe care își bazează discursul.

ADVERTISEMENT