News

Cristian Tudor Popescu s-a dezlănțuit la adresa lui Klaus Iohannis. L-a comparat cu Sorin Ovidiu Vîntu

09.05.2020 | 13:30
Cristian Tudor Popescu sa dezlantuit la adresa lui Klaus Iohannis La comparat cu Sorin Ovidiu Vintu
Jurnalistul Cristian Tudor Popescu s-a dezlănțuit la adresa președintelui Klaus Iohannis, după ce acesta a anunțat că există soluții pentru toate problemele din economie
ADVERTISEMENT

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu s-a dezlănțuit la adresa președintelui Klaus Iohannis, după ce acesta a anunțat că există soluții pentru toate problemele din economie.

Cristian Tudor Popescu s-a dezlănțuit la adresa lui Klaus Iohannis

Într-o intervenție la Digi24, Cristian Tudor Popescu s-a dezlănțuit la adresa lui Klaus Iohannis, criticându-l pentru faptul că nu a făcută publică nicio soluție pentru ieșirea din criza economică.

ADVERTISEMENT

Ziaristul a criticat ieșirea șefului statului făcând o adaptare a unei expresii celebre despre jocul piramidal FNI înființat de Sorin Ovidiu Vîntu și în urma căruia sute de mii de români au fost păcăliți.

”’Avem soluții’. Asta e ca aia a lui Vîntu, ‘Dormiți liniștiți, FNI veghează pentru voi’. Așa și Iohannis, ‘Dormiți liniștiți, avem soluții pentru voi’. Avem soluții. Ce-i asta?”, a spus CTP, conform stiripesurse.ro.

ADVERTISEMENT

Iohannis a avut o întâlnire pe teme economice cu Mugur Isărescu

Cristian Tudor Popescu contestă faptul că președintele Klaus Iohannis a vorbit la modul general, nu a oferit nicio soluție la problemele economice și nici măcar nu a spuss că mai multe detalii va oferi premierul Ludovic Orban.

Președintele Klaus Iohannis i-a chemat la Palatul Cotroceni pe premierul Ludovic Orban, ministrul Finanțelor Florin Cîțu și guvernatorul BNR Mugur Isărescu, subiectul discuțiilor fiind consecințele economice ale epidemiei de coronavirus.

ADVERTISEMENT

La finalul întâlnirii, Klaus Iohannis a precizat că s-au identificat soluții pentru revigorarea economiei după depășirea crizei generate de epidemie.

Este pentru prima dată când președintele l-a invitat pe guvernatorul Băncii Naționale, Mugur Isărescu, la una dintre ședințele de la Cotroceni pentru combaterea epidemiei și a efectelor sale. Până acum, erau chemați premierul Orban, miniștri ai acestuia sau secretari de stat.

ADVERTISEMENT

Președintele României, Klaus Iohannis a transmis un mesaj de ziua Europei! Șeful statului a subliniat faptul că  trăim cea mai dificilă perioadă pentru continentul nostru după cel de-al Doilea Război Mondial, un moment care ne testează rezistența, unitatea și umanitatea.

ADVERTISEMENT