News

Cristian Vasilcoiu, critici la adresa lui Nicușor Dan: ”Olguța Vasilescu este super-primar, iar Craiova arată mult peste București!”

Fostul jurnalist, secretar de stat în Ministerul Muncii, critică modul în care este administrată Capitala. ”În București e dezastru!”
05.04.2024 | 16:34
Cristian Vasilcoiu critici la adresa lui Nicusor Dan Olguta Vasilescu este superprimar iar Craiova arata mult peste Bucuresti
Cristian Vasilcoiu critică modul cum este administrat Bucureștiul Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Cristian Vasilcoiu este un apropiat atât al primarului Craiovei, cu care a colaborat în diverse ocazii, începând din 1999, cât și al soțului acesteia, europarlamentarul Claudiu Manda.

Cristian Vasilcoiu, critici la adresa lui Nicușor Dan

Secretarul de stat a criticat într-o postare pe Facebook modul în care este administrat Bucureștiul, lăudând în același timp modul în care s-a ocupat de Craiova Lia Olguța Vasilescu.

ADVERTISEMENT

”Ca să ne înțelegem și să eliminăm orice interpretare! Lia-Olguța Vasilescu a fost prima mea șefă în decembrie 1999 – ianuarie 2000, în presă, în timp ce venisem în practică din anul întâi de la Jurnalism, la Cuvîntul libertății din Craiova!

Apoi! Lia-Olguța Vasilescu a fost prima mea șefă în administrație, în februarie 2017, la Ministerul Muncii, după ce fusesem 17-18 ani în presa locală și centrală!

ADVERTISEMENT

Și ea și eu am făcut tot timpul presă, cât am lucrat în domeniu! Nu mai insist: alții nu o fac, dar asta e alta discuție! Revenind: suntem olteni și oameni de cuvânt, nu ca alții!

Concluzionând: parcurile, grădinile, străzile, grădinițele, școlile, spitalele din Craiova arată exemplar, în București e dezastru! Tocmai de aia Olguța Vasilescu este super-primar, iar Craiova arată mult peste București!

ADVERTISEMENT

Parcul Romanescu din Craiova bate si Cișmigiu și Herestrău din București! Târgul de Crăciun din Craiova l-a bătut pe cel din Sibiu, așa cum recunoaște și presa!

Tocmai vine TÂRGUL DE PAȘTE din Craiova! Mergeți să îl vizitați! E unic! La fel ca și primărița LOV!”, scrie Cristian Vasilcoiu pe Facebook.

ADVERTISEMENT

Numit secretar de stat la MMSS în decembrie 2021, Cristian Vasilcoiu a ocupat anterior funcția de director de cabinet al ministrului Muncii şi Solidarităţii Sociale.

În trecut, Cristian Vasilcoiu a fost jurnalist la Realitatea Tv, B1TV şi Digi24, şef serviciu comunicare la Ministerul Muncii şi Solidarităţii Sociale, media consultant la PSD şi consilier la Ministerul Muncii şi Justiţiei Sociale, dar şi în Parlamentul României.

ADVERTISEMENT