Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Cristiano Bergodi, distrus în direct înainte de decizia în cazul de xenofobie la Sepsi – FC U Craiova. „Știam că italienii sunt bărbați. N-are coloană. E român ca și Dioszegi”. Video exclusiv

Cristiano Bergodi, antrenorul lui Sepsi, a fost luat în colimator de Adrian Mititelu înainte de anunțarea unui verdict la Comisia de Recurs în cazul scandalului de xenofobie.
07.03.2023 | 13:24
Cristiano Bergodi distrus in direct inainte de decizia in cazul de xenofobie la Sepsi  FC U Craiova Stiam ca italienii sunt barbati Nare coloana E roman ca si Dioszegi Video exclusiv
Cristiano Bergodi e criticat de Adrian Mititelu pentru atitudinea în cazul scandalului de xenofobie. foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Sepsi și FC U Craiova se află în luptă directă pentru ocuparea ultimului loc de play-off, covăsnenii având un avans de două puncte înainte de disputarea rundei cu numărul 30 din SuperLiga. Deznodământul final depinde însă și de Comisia de Recurs a FRF, care trebuie să dea un verdict în cazul scandalului de xenofobie.

Adrian Mititelu, atac la Cristiano Bergodi: „Nu are coloană!”

Avansul lui Sepsi în fața lui FC U Craiova este datorat și deciziei Comisiei de Disciplină, care le-a atribuit covăsnenilor victoria în meciul direct cu 3-0 la „masa verde”. Tocmai de aceea, cu emoții în ceea ce privește calificarea în play-off, Cristiano Bergodi și elevii săi nu sunt de acord cu rejucarea și cer să li se ofere cele trei puncte câștigate la Comisii.

ADVERTISEMENT

Atitudine care a stârnit furia lui Adrian Mititelu, patronul echipei oltene. Într-o intervenție în direct la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, acesta a lansat un atac dur la adresa lui Cristiano Bergodi, pe care-l acuză că nu are coloană și că s-a „românizat”.

„Vă dau cuvântul meu de onoare, că niciodată Craiova nu ar fi făcut asemenea scenetă, să refuzi să joci un meci acasă, să demonstrezi că meriți să câștigi pe teren. Mă uit la Bergodi, cât mult îmi plăcea și ce imagine bună aveam despre el… Și acum se comportă așa, ca un om fără niciun fel de coloană.

ADVERTISEMENT

«Nu știu, domnule, de ce să ma jucăm, că Regulamentul…». Jucați, bă, fotbal, demonstrați că sunteți buni, că ne puteți bate. Ați văzut, a avut momente foarte bune Sepsi aseară. Deci nu poți să spui că Sepsi e o echipă care nu ne poate bate pe noi în meci direct. E o echipă cu care șansele sunt 50-50. Așa o văd eu.

Da, pentru mine e o surpriză mare atitudinea lui Bergodi… Pe jucători îi înțeleg. Că aveau și ei, au rămas cu două puncte avans. În primele 20 de minute cu mine nu ați atins mingea. Le e frică de faptul că vin Bauza și Bahassa peste ei și îi batem. Asta e problema.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO MAI JOS

Italienii erau și ei gentlemani, erau bărbați. Acum s-a dat după corcoduș rapid. Domnul Bergodi vrea play-off, nu contează că nu are puncte. Ce dacă are clauze în contract? Clauze au și ai noștri. Dar în oglindă când te uiți, dar și echipa cealaltă, și ei au muncit…

Pparcă FC U a jucat mai bine decât Sepsi anul acesta, așa zic eu… Parcă ar fi mai corect așa, să intre FC U în play-off decât Sepsi. Care dacă va intra pe baza acelor trei puncte va fi hulită cum nu-și imaginează.

ADVERTISEMENT

Eu aveam o impresie foarte bună despre Bergodi… Dacă era un antrenor român, nu mai dau nume… Dar un italian, care trebuie să fie un exemplu? Ei se consideră superiori, mai deștepți, mai frumoși, mă rog… S-a comportat… Deci și Bergodi, și domnul Duoszegi, ca niște români”, a spus Adrian Mititelu la FANATIK SUPERLIGA.

Fanatik SuperLiga, emisiunea care vine cu numeroase exclusivități din fotbalul românesc, poate fi urmărită începând din această săptămână în fiecare zi de luni până vineri.Cu Horia Ivanovici, luni marți și vineri, și Ioana Cosma, miercuri și joi, ca prezentatori. Fanatik SuperLiga este LIVE pe site-ul FANATIK.RO, pe canalul de YouTube FANATIK, pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial, contul FANATIK de pe Tik-Tok, dar și pe contul de Twitch FANATIK.

ADVERTISEMENT