Sport

Cristiano Bergodi, emoționat până la lacrimi! De ce a plâns la TV antrenorul Rapidului

Cristiano Bergodi a avut parte de un moment emoționant atunci când a vorbit despre unul dintre cei mai importanți membri ai familiei sale.
17.10.2023 | 20:30
Cristiano Bergodi emotionat pana la lacrimi De ce a plans la TV antrenorul Rapidului
Cristiano Bergodi a avut parte de un moment emoționant atunci când a vorbi despre unul dintre cei mai importanți membri ai familiei sale. Sursa Foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Antrenorul de la Rapid a fost protagonistul unui moment emoționant. Cristiano Bergodi fost în lacrimi după ce a vorbit despre unul dintre cei mai importanți membri ai familiei sale. Tehnicianul italian a discutat și despre încrederea pe care i-o acordă lui Alex Ioniță II.

Moment emoționant cu antrenorul de la Rapid: “Ea stă singură”

Cristiano Bergodi s-a emoționat atunci când a vorbit despre unul dintre cei mai importanți membri ai familiei sale. În direct la o emisiune TV, italianul a avut lacrimi când a discutat despre mama sa, în vârstă de 83 de ani. Antrenorul celor de la Rapid a dezvăluit că aceasta este în grija fratelui său. Totodată, tehnicianul italian susține că mama sa urmărește meciurile echipei sale și atunci când este cazul îl și critică.

ADVERTISEMENT

“Da, m-am emoționat pentru că ea stă singură. Se bucură. Înțelege limba română. Se uită la meciuri și îmi explică ce face echipa, ce nu face!”, a spus Cristiano Bergodi, la Digi Sport.

Motivul pentru care mijlocașul de la Rapid nu dă randament

Cristiano Bergodi a vorbit despre motivul pentru care Alex Ioniță II nu a fost titular de la începutul sezonului. Mijlocașul de la Rapid a început să dea randament în cadrul echipei din Giulești și a strâns 4 goluri și un assist în 10 meciuri. Alex nu l-a impresionat pe tehnicianul italian încă de la începutul campionatului, dar Cristiano Bergodi a găsit cheia pentru ca fotbalistul să aibă evoluții mai bune.

ADVERTISEMENT

În cadrul unei emisiuni la TV, antrenorul de la Rapid a mărturisit că Ioniță este un jucător sensibil, așa cum a susținut și în exclusivitate pentru FANATIK. Totodată, tehnicianul susține că jucătorul are nevoie de mai multă încredere pentru a putea oferi mai mult în teren. Astfel, unul dintre obiectivele tehnicianului a fost să îl ajute pe mijlocaș să se impună în primul 11 prin evoluții bune de la meci la meci.

Alex Ioniță este al doilea jucător de la Rapid cu cele mai multe meciuri, din acest lot. 99 de partide și 18 goluri a strâns mijlocașul pentru Giuleșteni. Liderul pe partea de aparții rămâne Cristi Săpunaru cu 180 de meciuri pentru formația din Crângași.

ADVERTISEMENT

“E un tip sensibil, trebuie vorbit cu el. I-am spus că îi dau încredere, trebuie să dea maxim și va fi un jucător important. Și-a revenit cu aceste goluri și pase. Mă bucur pentru el. El mi-a zis că nu se mulțumește cu puțin, încă nu juca titular. I-am zis să stea liniștit că eu o să îi dau șansa de a juca.

I-am arătat încredere și el înțelege că a ajuns într-un moment în care trebuie să facă ceva. A ajuns la o anumită vârstă, ar fi păcat să se piardă un asemenea talent”, a declarat Cristiano Bergodi, pentru Digi Sport.

ADVERTISEMENT

Următorul meci al celor de la Rapid este în deplasare, contra celor de la UTA Arad. Duelul va avea loc vineri, 20 octombrie, de la ora 21:00. Elevii lui Cristiano Bergodi vin în partida din etapa 13 a SuperLigii, după o victorie grea acasă, pe Giulești, cu Poli Iași, scor 3-2.

ADVERTISEMENT