Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Secretul revenirii lui Ioniţă, dezvăluit de Bergodi: “E un tip sensibil”

Rapid este pe un trend ascendent în Liga I. Trupa lui Bergodi a urcat până pe locul 3 în clasament și visează să câștige campionatul. O parte din merite le are Alexandru Ioniță.
13.10.2023 | 21:50
Secretul revenirii lui Ionita dezvaluit de Bergodi E un tip sensibil
Alex Ionita este unul din cei mai buni jucatori ai Rapidului. foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Rapid s-a impus pe teren propriu în fața celor de la Poli Iași grație unei duble marcate de Ioniță. Mijlocașul giuleștean a ajuns la cota 4 în acest sezon și dacă o ține tot așa își poate doborî propriul record stabilit pe vremea când evolua pentru Astra. Atunci, Ioniță a terminat competiția cu 10 reușite.

Ioniță este la a 2-a tinerețe

“Ce se întâmplă de l-ați resuscitat pe Ioniță? Ce ați vorbit? Așa în două trei vorbe să-mi spuneți. Cum l-ați resuscitat pe Ioniță? Ce ați vorbit? Chiar sunt curios”, a întrebat moderatorul emisiunii FANATIK SUPERLIGA, Horia Ivanovici.

ADVERTISEMENT

“Când am început campionatul, ok, nu era în vederile mele. Cîrjan a făcut două-trei meciuri bune, după era un pic căzut. Atunci am schimbat cu Borja, la fel a jucat una sau două partide ok.

După aia am făcut o rotație și a venit rândul lui Ioniță. El are un talent extraordinar ca jucător, dar uneori e așa, un pic, un băiat bun. Trebuie să dea mai multă intensitate în joc. Când are mingea la picior e greu cu el, are inspirație are pase filtrante.

ADVERTISEMENT

E un băiat, e un tip sensibil. Și atunci, dacă el atinge multe mingi, e un jucător care poate face diferența. Nu sunt mulți jucători în România care au talentul acesta”, a declarat Cristiano Bergodi pentru FANATIK.RO.

Rapid ocupă locul 3 în Liga I

Rapid a redevenit o forță în Liga I grație investițiilor făcute de către Șucu. Patronul giuleștenilor a adus în acest an jucători precum Rrahmani, Borza și Petrila. Spre bucuria lui Bergodi, Ioniță și-a ridicat și el nivelul, iar echipa pare mai competitivă ca oricând.

ADVERTISEMENT

“Dar uneori, nu spun că se mulțumește, dar, e așa, pe teren, uneori nu cere mingea. Nu e că nu dă 100%, se antrenează bine. E un tip sensibil, trebuie vorbit cu el. I-am spus că îi dau încredere, trebuie să dea maxim și va fi un jucător important.

 Și-a revenit cu aceste goluri și pase. Mă bucur pentru el. El mi-a zis că se mulțumește cu puțin, încă nu juca titular. I-am zis să stea liniștit că eu o să îi dau șansa de a juca.

ADVERTISEMENT

 I-am arătat încredere și el înțelege că a ajuns într-un moment în care trebuie să facă ceva. A ajuns la o anumită vârstă, ar fi păcat să se piardă un asemenea talent”, a declarat Cristiano Bergodi pentru FANATIK SUPERLIGA.

FANATIK SUPERLIGA este LIVE și în exclusivitate, doar pe FANATIK.RO. Show-ul se poate vedea în fiecare luni, marți și vineri de la 10:30, iar în premieră, în aceeași zi de la 17:30. Emisiunea este pe canalul de Youtube Fanatik și pe Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

Bergodi despre Alex Ionita

ADVERTISEMENT