Sport

Cristiano Bergodi, ”înțepături” pentru Gigi Becali înainte de Rapid – Oțelul: ”Poate se gândește la altceva în play-off”

Înainte de meciul Rapid - Oțelul, Cristiano Bergodi s-a luat de Gigi Becali. Tehnicianul italian a comentat dorința patronului de la FCSB ca Farul să ajungă în play-off.
02.02.2024 | 18:25
Cristiano Bergodi intepaturi pentru Gigi Becali inainte de Rapid  Otelul Poate se gandeste la altceva in playoff
Înainte de meciul Rapid - Oțelul, Cristiano Bergodi s-a luat de Gigi Becali. Tehnicianul italian a comentat dorința patronului de la FCSB ca Farul să ajungă în play-off. Sursă foto: Fanatik
ADVERTISEMENT

Giuleștenii au primit o veste importantă înaintea partidei programate sâmbătă, 3 februarie, de la ora 20:00. Accidentații Ermal Krasniqi și Claudiu Petrila au revenit la antrenamente și sunt apți de joc.

Gigi Becali, luat la țintă de Cristiano Bergodi înainte de Rapid – Oțelul

Într-o conferință de presă susținută înainte de întâlnirea Rapid – Oțelul, din etapa a 24-a din SuperLiga, antrenorul Cristiano Bergodi a trimis câteva săgeți către Gigi Becali, după ce finanțatorul FCSB a mărturisit că o vrea pe Farul în play-off.

ADVERTISEMENT

”Eu nu mă gândesc la asta. Sunt lucruri pe care le poate spune domnul Becali. Ce vrea să spună să spună. Nu mă interesează cine intră în primele 6. Poate el se gândește la altceva în play-off, că unele echipe stau cu unii, alte echipe stau cu alții. Pe mine nu mă interesează.

Cristi Săpunaru are sângele de rapidist în venă, dar e meritul lui FCSB să fie  pe locul 1. E normal să fie supărat, eu sunt de acord cu el, nu cred că e deja terminat campionatul. Totul se joacă până la capăt.

ADVERTISEMENT

Momentan s-a rupt în două clasamentul, FCSB e cu mult în fața restului echipelor, dar nu vom renunța, în fotbal poți face două remize, iar cealaltă echipă să câștige două meciuri. Va fi un play-off strâns. Mutu poate face treabă bună la CFR, va lupta pentru titlu, nu pentru locul 2”, a declarat Bergodi.

Bergodi se teme de Oțelul

Referitor la meciul de sâmbătă seară, tehnicianul italian a avut numai cuvinte de laudă pentru Oțelul și Dorinel Munteanu. Bergodi este uimit de parcursul gălățenilor, care nu au pierdut niciun joc în deplasare.

ADVERTISEMENT

”Un meci foarte important pentru noi, dificil deoarece întâlnim o echipă care face ambele faze foarte bine, aglomerează bine zonele terenului și a luat foarte puține goluri. E o formație incomodă, e pregătită de un antrenor pe care îl respect, antrenează echipa de mult timp.

Vom încercă în continuare să câștigam meciuri consecutive pentru a ține departe echipele din zona noastră și să micșorăm distanța de puncte față de FCSB. Oțelul n-a pierdut niciodată în deplasare în acest sezon, iar asta ne pune pe gânduri, e o echipa redutabilă, care aleargă foarte mult. Ei sunt pe drumul cel bun.

ADVERTISEMENT

Știu și eu că nu suntem o echipă invincibilă, e greu de găsit una în lumea fotbalului, nu suntem perfecți, am arătat asta. E o echipă greu de bătut, au mulți jucători străini, se pare că Dorinel a făcut o echipă bună care ne poate pune probleme”, a spus Cristiano Bergodi.

Bergodi, atac la Gigi Becali

ADVERTISEMENT