Sport

Cristiano Bergodi s-a aprins la interviu, după Universitatea Craiova – Rapid 1-1: ”Cum este posibil să nu fie penalty? Ce naiba înseamnă fotbalul?”

Universitatea Craiova și Rapid au remizat , scor 1-1, în etapa cu numărul 29 a SuperLigii. După meci, Cristiano Bergodi a criticat arbitrajul.
04.03.2024 | 22:56
Cristiano Bergodi sa aprins la interviu dupa Universitatea Craiova  Rapid 11 Cum este posibil sa nu fie penalty Ce naiba inseamna fotbalul
Declarațiile lui Cristiano Bergodi după Universitatea Craiova - Rapid 1-1. foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Rapid a plecat cu un singur punct obținut pe terenul Universității Craiova, după un meci încheiat cu scorul de 1-1, în etapa cu numărul 29 a SuperLigii.

Cristiano Bergodi, după Universitatea Craiova – Rapid 1-1: ”Cum este posibil să nu fie penalty?”

La finalul înfruntării, Cristiano Bergodi s-a arătat nemulțumit de arbitrajul de pe Ion Oblemenco. Acesta a reclamat un penalty neacordat la atacul întârziat al lui Maldonaldo asupra lui Burmaz, din minutul 86.

ADVERTISEMENT

”Un punct, un rezultat pozitiv, dar rămânem cu un gust amar pentru că nu am câștigat. Totuși, a fost o echipă pe care am anihilat-o, cu doi mijlocași care au avut sclipiri pe parcursul meciului.

Primele 30 de minute au dat gol, până atunci nu au făcut nimic. După, am avut ocazia foarte bună cu Hasani în fața portarului, cred eu că am făcut un meci bun. Mai este și acest episod cu penalty-ul neacordat.

ADVERTISEMENT

Am văzut faza, trebuie să îmi spună ei care sunt argumentele pentru care nu s-a acordat, când el este doborât jos. Nu este vorba de arbitru, problema este la cei de la VAR. Cum este posibil să nu fie penalty? Atunci ce naiba înseamnă fotbalul?

Pentru arbitru era greu de judecat faza, dar nu e posibil. Oricum, mergem înainte. Hasani are nevoie încă de sprijin, normal. A făcut un meci bunicel, nu pot să spun că m-a dezamăgit. Păcat de ocazia pe care a avut-o, cea singur cu portarul.

ADVERTISEMENT

Poate dacă șuta deasupra ar fi înscris, putea fi al doilea gol, o ocazie amară. A făcut un meci bun Hromada, acolo la mijloc a fost o luptă. Doi mijlocași plus trei jucători în față, el a făcut un zid bun împreună cu Răzvan Oaida”, a declarat Cristiano Bergodi.

Cristiano Bergodi: ”Nu dăm de acum în presă echipa de start cu FCSB”

După duelul din Bănie, Cristiano Bergodi a prefațat meciul cu FCSB, din ultima etapă a sezonului regulat. Rapid va înfrunta clubul roș-albstru sâmbătă, 9 martie, de la 20:00.

ADVERTISEMENT

”Vom vedea dacă ne bazăm pe Albu în derby. Nu dăm de acum în presă echipa de start cu FCSB, așteptăm. Avem 5 zile, vedem ce se întâmplă. Mă bucur pentru Bădescu, a jucat bine. A intrat încă din meciul cu UTA și a confirmat și acum că e un jucător bun.

Calendaristic, noi avem 2 meciuri grele cu Craiova și acum FCSB. Ne puteam și împiedica pentru că nu e greu să câștigi cu Craiova, o echipă bună.

Noi încercăm să câștigăm pentru că doar așa mergem la 9 puncte și se vor înjumătăți la 5. E un meci care pe care, se poate întâmpla orice”, a mai declarat Cristiano Bergodi, după Universitatea Craiova – Rapid 1-1.

ADVERTISEMENT