Sport

Două faze suspecte de penalty în Universitatea Craiova – Rapid! Verdictul dat de Ion Crăciunescu. Update

Universitatea Craiova a primit vizita Rapidului, în etapa cu numărul 30 a SuperLigii. În minutul 20, s-a petrecut o fază controversată în careul oltenilor.
04.03.2024 | 21:29
Doua faze suspecte de penalty in Universitatea Craiova  Rapid Verdictul dat de Ion Craciunescu Update
Rapid a reclamat un posibil penalty în meciul cu Universitatea Craiova. foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT
04-03-2024
19:55

Penalty reclamat de Rapid în minutul 86

În minutul 86 al partidei, Borisav Burmaz a reușit să trimită un șut din interiorul careului, dar Popescu a fost atent și a reținut fără probleme.

După ce jucătorul giuleștean a șutat, Maldonaldo a avut o intervenție întârziată și l-a trimis la pământ pe Burmaz. Rapid a reclamat o lovitură de pedeapsă. VAR a analizat faza, dar Marian Barbu nu a fost chemat la marginea terenului și partida a continuat.

Vezi aici faza din minutul 86

Rapid a făcut deplasarea pentru partida cu Universitatea Craiova, din etapa cu numărul 30 a SuperLigii, înainte de întâlnirea cu FCSB de la sfârșitul săptămânii. Giuleștenii speră să câștige în Bănie, pentru a reface diferența de 10 puncte față de clubul roș-albastru.

Penalty reclamat în prima repriză a partidei Universitatea Craiova – Rapid

În minutul 20 al înfruntării dintre Universitatea Craiova și Rapid, Alexandru Mitriță a pierdut o minge la marginea careului giuleștean, iar elevii lui Bergodi au plecat pe contraatac.

ADVERTISEMENT

După un schimb de pase cu Rrahmani, Hasani l-a lansat bine pe Krasniqi, care a plecat în viteză spre poarta apărată de Aioani. În încercarea de a salva faza, Screciu a avut o cursă formidabilă și a reușit să îl blocheze la timp pe jucătorul rapidist.

Chiar dacă fotbalistul kosovar nu a reclamat dictarea unei lovituri de pedeapsă în urma duelului cu Screciu, la pauză, Ion Crciunescu a declarat că arbitrul Marian Barbu trebuia să arate punctul cu var. “Trebuia dat penalty, jucătorul Craiovei îl împinge”, a declarat Ion Crăciunescu, în direct la Digi Sport.

ADVERTISEMENT

Vezi aici faza analizată de Ion Crăciunescu

Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost rezervă în Universitatea Craiova – Rapid

O decizie surprinzătoare, înainte de Universitatea Craiova – Rapid, a fost luată de Cristiano Bergodi. Antrenorul giuleștenilor a hotărât să îl lase pe banca de rezerve pe Cristi Săpunaru.

FANATIK a aflat că fundașul giuleștenilor a acuzat unele probleme la spate și din această cauză nu se află în primul ”11”. La startul partidei, în centrul defensivei se aflau Iulian Cristea și Paul Iacob.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali a anunțat primul 11 al FCSB cu Rapid cu 5 zile înainte de derby

Rapid va înfrunta FCSB în ultima etapă a sezonului regulat, sâmbătă, 9 martie, de la 20:00. Gigi Becali este convins că echipa sa va învinge în duelul de pe Arena Națională și deja a anunțat echipa de start.

Liderul SuperLigii nu se va putea baza pe serviciile lui Siyabonga Ngezana, după ce fundașul central a văzut cartoanașul galben în partida împotriva Petrolului Ploiești, câștigată de FCSB cu 1-0.

ADVERTISEMENT

”Nana mi s-a părut timid. Nu o să joace el. El trebuie să joace câteva meciuri să capete încredere. Cu Rapid o să joace Crețu. O să fie Ovidiu Popescu în locul lui Ngezana. După Olaru, Șut și Lixandru. Și în față se știe. Coman, Băluță și George (n.r. -Tavi Popescu)”, a declarat Gigi Becali la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT