Sport

Cristiano Bergodi, „săgeți” către Mihai Rotaru după plecarea de la U Craiova: „Nu eram pe aceeași lungime de undă”

Cristiano Bergodi a vorbit despre plecarea sa de la Craiova, aruncând „săgeți” către patronul Rotaru, despre care spune că nu era pe aceeași lungime de undă cu el.
17.06.2021 | 23:01
Cristiano Bergodi sageti catre Mihai Rotaru dupa plecarea de la U Craiova Nu eram pe aceeasi lungime de unda
ADVERTISEMENT

Tehnicianul italian și-a amintit cu plăcere de sezonul 2019-2020 când a preluat Craiova în plină pandemie și pe care a dus-o până în celebra „finală” pentru campionat, duel jucat în ultima etapă în fața CFR-ului, chiar în Bănie, însă victoria a fost de partea trupei lui Dan Petrescu, scor 3-1.

Cristiano Bergodi a recunoscut că s-a simțit bine în Oltenia, însă neînțelegerile cu patronul Mihai Rotaru au făcut ca el să plece în prima parte a sezonului recent încheiat.

ADVERTISEMENT

„Săgețile” lui Cristiano Bergodi pentru Mihai Rotaru după plecarea de la U Craiova

Cristiano Bergodi a vorbit despre perioada pe care a avut-o la Craiova, când a fost la un pas să cucerească titlul, după o succesiune incredibilă de meciuri consecutive cu victorii.

„Nu eram pe aceeași lungime de undă cu patronul, nu vreau să jignesc pe nimeni. Ne-am despărțit și sunt mulțumit de ceea ce am făcut la Craiova, el conduce un club foarte important, l-a ridicat la un anumit nivel.

ADVERTISEMENT

Eu probabil aveam alte idei și am plecat. Craiova e una dintre cele mai bune echipe și condițiile sunt extraordinare acolo”, a spus Cristiano Bergodi la TV DigiSport.

  • 56 de ani este vârsta lui Cristiano Bergodi

„CFR a meritat campionatul!”

Cristiano Bergodi a continuat și a vorbit și despre sezonul recent încheiat din Liga 1, fiind de părere că CFR Cluj a meritat să cucerească al patrulea titlu consecutiv în Liga 1:

ADVERTISEMENT

„În acest an a meritat, zic eu, CFR campionatul. Și Craiova a câștigat Cupa României și asta a salvat, probabil, sezonul. Mi-ar plăcea să pot să mă întorc să antrenez.

Sunt recunoscător fotbalului românesc și mi-ar plăcea să pot să antrenez în România. Când ai pasiune pentru această meserie, te duci oriunde. Sunt probleme în România, dar eu am antrenat 7-8 echipe”.

ADVERTISEMENT

Plecarea lui Cristiano Bergodi a adus un val de nemulțumire în rândul staff-ului oltenilor, iar Sorin Cârțu l-a pus la zid pe tehnicianul italian, în exclusivitate pentru FANATIK, căruia i-a transmis că dacă vrea să acuze pe cineva să o facă, fără „perdea”:

„Eu nu știu nimic despre treaba asta. Nu știu la ce se referă. Întrebați-l pe el poate are ceva mai clar. E cam evazivă treaba. Să spună clar: ‘Domne, cu x, cu y,’ cred că așa e normal când ai nemulțumiri”.

După despărțirea de Craiova, Cristiano Bergodi nu a mai antrenat nicăieri, fiind liber de contract și în momentul actual.


  • (P) Cota BETANO ca U Craiova să ia campionatul în sezonul 2021-2022 este 5,50. Vezi aici toate cotele

ADVERTISEMENT