Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Cristiano Bergodi schimbă executantul de penalty-uri la Rapid: “Rrahmani nu va mai bate o perioadă”

Cristiano Bergodi este hotărât și schimbă executantul de penalty-uri la Rapid. Antrenorul italian a luat decizia după ultima ratare a lui Rrahmani din meciul cu Poli Iași.
11.10.2023 | 23:45
Cristiano Bergodi schimba executantul de penaltyuri la Rapid Rrahmani nu va mai bate o perioada
Cristiano Bergodi este hotărât și schimbă executantul de penalty-uri la Rapid. Antrenorul italian a luat decizia după ultima ratare a lui Rrahmani din meciul cu Poli Iași.
ADVERTISEMENT

Rapid a avut un meci greu cu Poli Iași în Giulești, scor 3-2. În duelul de acasă, Rrahmani a ratat o ocazie importantă și o lovitură de la 11 metri. După ultimul duel din SuperLiga, Cristiano Bergodi s-a decis și schimbă executantul de penalty-uri de la Rapid.

Bergodi, despre Rrahmani: “Sunt mulțumit, are valoare”

La FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, antrenorul italian a avut o intervenție telefonică după duelul cu Poli Iași. Cristiano Bergodi a vorbit despre Albion Rrahmani. Tehnicianul este este mulțumit de atacantul kosovar și susține poate deveni un fotbalist și mai bun.

ADVERTISEMENT

“Da. Are valoare (n.r. mai mare) față de ce a făcut până acum. El a ajuns până în fața porții, apoi într-adevăr a ratat ocazia și penalty-ul. Probabil vom decide, pentru că sunt 2-3 care trag foarte bine penalty-urile.

Poate el se va liniști un pic acum și va bate altcineva. Din punct de vedere al jocului, eu sunt mulțumit. El acum aleargă mult. Nu este ușor să joace întotdeauna doi contra 1, împotriva fundașilor centrali, pentru că noi jucăm cu 4-2-3-1. 

ADVERTISEMENT

El poate face mai mult și s-a remarcat cu aceste goluri pe care le-a dat acele în trei meciuri. E și normal că fundașii încet-încet îl analizează mai bine. Nu este ușor, dar este un jucător care colaborează bine cu echipa. Știe să vină la primire.”, a declarat antrenorul Rapidului.

Cristiano Bergodi schimbă executantul de penalty-uri la Rapid

Cristiano Bergodi s-a decis și schimbă executantul de penalty-uri la Rapid. La FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, tehnicianul italian a urmează să aleagă un alt jucător în locul lui Rrahmani care va bate loviturile de pedeapsă. Această decizie a venit în urma penalty-ului ratat de Rrahmani în meciul de pe Giulești cu Poli Iași. Bergodi rămâne de părere că atacantul kosovar va fi golgheter și va putea marca la fel de multe goluri precum a făcut-o Marko Dugandzic.

ADVERTISEMENT

“Nu știu acum, vom decide și vedem. Sunt jucători acolo care bat bine la penalty. La antrenamente nu batem noi multe penalty-uri, dar vom vedea înainte de meciul următor. El (n.r. Rrahmani) este un jucător foarte important pentru noi.

Pleacă bine și de pe loc cu mingea și fără minge. E un jucător care atacă în adâncime, în profunzime. Acum e doar așa într-un moment și nu puteam să ne așteptăm să dea gol în continuare. Nu este ușor. Va fi, oricum, golgheter. Cred eu că va ajunge la numărul de goluri al lui Dugandzic.”, a mai spus Cristiano Bergodi.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI este în direct în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la ora 10:30, pe site-ul nostru. Emisiunea va fi în premieră de la ora 17:30 și pe canalul de YouTube, dar și pe pagina de Facebook.

Cristiano Bergodi, despre Albion Rrahmani

ADVERTISEMENT