Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Gică Hagi, verdict despre Albion Rrahmani: “A vorbit pe teren! Şi-a pus ştampila”

Albion Rrahmani, atacant transferat de Rapid de la Balkani în startul acestui sezon a impresionat în primele meciuri din SuperLiga.
10.10.2023 | 22:05
Gica Hagi verdict despre Albion Rrahmani A vorbit  pe teren Sia pus stampila
Gică Hagi l-a analizat pe Albion Rrahmani, noua vedetă de la Rapid. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Acesta a adunat șase meciuri pentru Rapid în prima ligă, marcând de șase ori și oferind două pase de gol. Gică Hagi a rămas impresionat de acesta.

Gică Hagi, despre Albion Rrahmani

Gică Hagi spune că atacantul de 23 de ani este foarte interesant deoarece și-a pus stampila pe jocul Rapidului. Crede însă că acesta are nevoie de o caracteristică în plus pentru a deveni cel mai bun.

ADVERTISEMENT

El crede că atacantul kosovar are nevoie de mai multă putere, fiind singurul lucru care îi lipsește, deoarece are o inteligență și o viteză foarte bună.

E foarte interesant. Cred că îi trebuie mai multă putere. În rest, e inteligent, iute, abil, e interesant. Nu o spun eu, a vorbit el pe teren.

ADVERTISEMENT

Despre un jucător care vine și face ce fac ele în trei meciuri, tânăr, are 23 de ani, într-un campionat nou, e clar că putem spune că să și-a pus stampila.

Se mișcă bine, atacă poarta, simte poarta”, a spus Gică Hagi, despre noua vedetă de la Rapid, într-o intervenție telefonică la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Albion Rrahmani a ajuns la Rapid după ce a fost cumpărat de la Balkani în luna august pentru 600.000 de euro, atât cât valora atunci pe Transfermarkt. Rolul lui este înlocuirea lui Marko Dugandzic.

Între timp, cota lui s-a dublat, ajungând să valoreze 1.2 milioane de euro după ultima actualizare a site-ului amintit mai sus.

ADVERTISEMENT

Fotbalistul l-a impresionat pe Adi Ilie, care spune că este cel mai bun atacant transferat în România în ultimii cinci ani.

Rrahmani mi se pare foarte bun, util. Da, cam cel mai bun atacant adus în ultimii 5 ani, în momentul de față. Util pentru echipă, așa cum ați spus și voi Rapid și-a adus jucători care fac diferența. 

Meritul lui Bergodi pentru Ioniță. Din ultimii 5 ani cred că e cel mai în formă jucător, cu cea mai bună calitate din superligă. Este un atacant tehnic, știe jocul și dă goluri, asta e cel mai important”, a spus Adrian Ilie.

HORIA IVANOVICI vă așteaptă la FANATIK SUPERLIGA în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la ora 10:30, live pe FANATIK.RO și în reluare de la ora 17:30 pe Facebook și Youtube.

Gică Hagi, sincer despre Albio Rrahmani

ADVERTISEMENT