Sport

Cristiano Bergodi, şocat după Universitatea Craiova – Rapid 2-1: “Ne-am făcut harakiri! Este un dezastru pentru noi”

Cristiano Bergodi a fost foarte supărat după Universitatea Craiova - Rapid 2-1, spunând că este inexplicabil cum jucătorii săi s-au relaxat la 1-0 cu om în plus.
30.03.2024 | 23:47
Cristiano Bergodi socat dupa Universitatea Craiova  Rapid 21 Neam facut harakiri Este un dezastru pentru noi
Cristiano Bergodi, şocat după Universitatea Craiova - Rapid 2-1: "Ne-am făcut harakiri! Este un dezastru pentru noi". Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Rapid şi-a dinamitat şansele la campionat după înfrângerea cu Universitatea Craiova, scor 1-2. Giuleştenii au condus cu 1-0, au avut un om în plus, dar au părăsit terenul învinşi după golurile lui Baiaram şi Mitriţă.

Cristiano Bergodi, şocat după Universitatea Craiova – Rapid 2-1: “Ne-am făcut harakiri”

Cristiano Bergodi a fost şocat la finalul meciului din Giuleşti, spunând că echipa sa şi-a făcut harakiri. Antrenorul a declarat că este inexplicabil modul în care jucătorii săi au pierdut meciul:

ADVERTISEMENT

Nu vorbesc în vestiar, vorbesc când ne revedem. Sunt nervii, toată lumea este dezamăgită. Când pierdem aşa cum am pierdut azi, este incredibil. În prima repriză am jucat numai noi, ei au avut un gol din offside.

Apoi, am marcat, erau un pic speriaţi. Era un meci dificil pentru ei. Noi eram bine pe teren, se putea câştiga dacă marcăm. Dar dacă te relaxezi… Ne-am făcut harakiri. Ne-am relaxat inexplicabil şi ne-au dat două goluri.

ADVERTISEMENT

Nu ar trebui să luăm două goluri în 10 contra 11. Este inexplicabil şi frustrant. Ai pierdut un meci pe care trebuia să îl câştigi. Numai prin comportamentul nostru de pe teren ne-au dat două goluri.

“Pentru noi este un dezastru la capitolul moralului”

Încercăm să dăm şi al doilea gol, dar noi am luat două în 11 contra 10 din relaxare. Mitriţă pentru ei, Săpunaru pentru noi, sunt jucători exponenţiali din toate punctele de vedere. 

ADVERTISEMENT

E inexplicabilă această relaxare din minutul 60 să iei două goluri în inferioritate. Ceea ce s-a întâmplat astăzi este harakiri din partea noastră. Trebuie să strângem rândurile.

Azi trebuia să câştigăm. Când am deschis scorul, mă gândeam că ne vom putea face meciul mai uşor, dar a fost invers. Craiova, fiind o echipă bună, pe val, moralul este foarte bun.

ADVERTISEMENT

Pentru noi este un dezastru la capitolul moralului. Bravo lor că au crezut, dar noi nu îl urmărim pe Baiaram cum intră pe un culoar inexistent, apoi penalty… Suntem toţi vinovaţi, inclusiv eu. 

Papeau a fost supărat, dar şi-a cerut scuze în vestiar. I-am explicat că avea cartonaş galben şi rişti să joci în 10 oameni. Este un băiat cuminte, şi-a cerut scuze”, a spus Cristiano Bergodi la FANATIK SUPERLIGA pe Prima Sport 1.

ADVERTISEMENT