Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Bergodi, explicații pentru sprintul de la golul lui Petrila: ”Nu am făcut întindere”

Cristiano Bergodi a vorbit la FANATIK SUPERLIGA despre sprintul pe care l-a avut la golul de 3-1 marcat de Claudiu Petrila în meciul Rapid - CFR Cluj.
27.09.2023 | 13:10
Bergodi explicatii pentru sprintul de la golul lui Petrila Nu am facut intindere
Cristiano Bergodi a vorbit la FANATIK SUPERLIGA despre sprintul pe care l-a avut la golul de 3-1 marcat de Claudiu Petrila în meciul Rapid - CFR Cluj. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Giuleștenii s-au impus în derby-ul feroviar și au urcat până pe locul 3 în clasamentul SuperLigii. Bucureștenii au fost în dificultate, în prima repriză, la scorul de 1-1, când oaspeților li s-a anulat cu VAR un gol pentru un ofsaid milimetric.

Bergodi, sprint ca în tinerețe la golul lui Petrila din Rapid – CFR Cluj 3-1

Intrat prin telefon la emisiunea FANATIK SUPERLIGA, antrenorul Rapidului, Cristiano Bergodi, a explicat care a fost motivul pentru care a sprintat spre colțul terenului pentru a se bucura alături de jucători la golul marcat de Claudiu Petrila.

ADVERTISEMENT

”E un sprint pe care l-am făcut și la Sepsi când am câștigat în ultimul minut. A fost o partidă importantă, iar golul de 3-1 putea pune capăt meciului și atunci m-am descătușat puțin.

Îmi place să alerg încă și nu sunt așa distrus din punct de vedere fizic. Nu am făcut întindere, m-am antrenat și eu cu ei (n.r. – cu jucătorii). Da, putem spune că a fost sprintul fericirii.

ADVERTISEMENT

Golul 2 al lui Rrahmani a fost și el important pentru că am trăit periculos în prima repriză, dar al treilea a fost decisiv. Mi-a plăcut că am mers acolo cu toți jucătorii, mă bucur pentru ei și pentru noi toți”, a declarat Bergodi, la FANATIK SUPERLIGA.

Ce mesaj a avut Bergodi în pauza meciului Rapid – CFR 3-1

Dacă antrenorul Cristiano Bergodi a sprintat de la banca tehnică și până la colțul terenului pentru a se bucura alături de jucătorii săi pentru golul de 3-1, Claudiu Petrila, cel care a înscris, a avut o atitudine reținută în semn de respect față de fosta sa formație.

ADVERTISEMENT

Gestul jucătorului adus de Rapid sub formă de împrumut de la CFR Cluj l-a enervat la culme pe Robert Niță. Fostul atacant a explicat la FANATIK SUPERLIGA că bucuria unui gol în Giulești e ceva de neprețuit, mai ales pentru un tânăr fotbalist.

Cristiano Bergodi a mai dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA că la pauza întâlnirii a avut un mesaj de încurajare pentru jucătorii săi. Tehnicianul italian a mărturisit că a simțit o ușoară teamă în rândul echipei sale, după ce clujenii au încheiat mai bine prima repriză.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA este în direct și în exclusivitate pe FANATIK.RO, de la 10:30, în fiecare luni, marți și vineri. Show-ul se poate vedea în premieră, în aceeași zi de la 17:30. Emisiunea este pe canalul de Youtube Fanatik și pe Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

Bergodi a vrut să se bucure cu jucătorii

ADVERTISEMENT