Sport

Cristiano Ronaldo a ajuns la a treia „dublă” la rând. Ce a scris Al-Nassr după golurile din Arabia Saudită. Video

Cristiano Ronaldo a marcat o „dublă” în ultima victorie a lui Al-Nassr din campionatul Arabiei Saudite, scor 5-0 cu Al Adalh.
05.04.2023 | 09:24
Cristiano Ronaldo a ajuns la a treia dubla la rand Ce a scris AlNassr dupa golurile din Arabia Saudita Video
Cristiano Ronaldo a reușit „dubla” în ultimul meci al lui Al-Nassr din Arabia Saudită. Foto: hepta.ro.
ADVERTISEMENT

Cristiano Ronaldo a revenit cu o „dublă” la Al-Nassr după aventura de la finalul lunii martie în tricoul naționalei Portugaliei. Superstarul lusitan a contribuit la victoria echipei lui Rudi Garcia, scor 5-0 cu Al Adalh în etapa a 22-a din campionatul Arabiei Saudite.

Cristiano Ronaldo, „dublă” la Al-Nassr în ultima victorie din Arabia Saudită

Cristiano Ronaldo a fost convocat de Roberto Martinez pentru debutul Portugaliei în preliminariile Euro 2024. Superstarul lusitan a marcat câte două goluri atât în victoria cu Liechtenstein (4-0), cât și în succesul cu Luxemburg (6-0). Ajuns la începutul anului în Arabia Saudită, cvintuplul Balon de Aur și-a continuat forma excelentă și în ultima partidă câștigată de Al-Nassr.

ADVERTISEMENT

În minutul 40, Cristiano Ronaldo și-a trecut numele pe lista marcatorilor din lovitură de pedeapsă, iar în minutul 66 a trecut în forță de un fundaș și a înscris cu un șut puternic la colțul lung. Astfel, fostul atacant de la Manchester United, Real Madrid și Juventus a ajuns la 11 goluri marcate în Pro Saudi League.

Starul portughez mai are nevoie de cinci goluri pentru a-l egala în topul marcatorilor pe Anderson Talisca. Brazilianul este colegul lui Ronaldo la Al-Nassr. Tot cu 16 reușite în topul marcatorilor se află nigerianul Odion Ighalo de la Al-Hilal.

ADVERTISEMENT

Ce a scris Al-Nassr după ultimele goluri ale lui Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo a devenit fotbalistul cu cele mai multe partide jucate la nivel internațional, după convocarea la naționala Portugaliei pentru primele meciuri din campania de calificare la Euro 2024. Șeicii de la Al-Nassr i-au făcut o surpriză portughezului și i-au oferit un tort decorat cu momente petrecute în tricoul echipei naționale.

„Eu sunt cel mai bun jucător din istoria fotbalului”, ar fi declarat Cristiano Ronaldo, potrivit Goal Arabia. La scurt timp după cele două goluri marcate de Ronaldo în victoria cu Al Adalh, penultimul loc din Arabia Saudită, Al-Nassr a publicat un videoclip cu momentele triumfătoare ale portughezului din această partidă alături de un mesaj special.

ADVERTISEMENT

Goat (n.r. cel mai bun jucător din toate timpurile). Faimoasa celebrare a revenit. Un alt SIUUU în Al Ahsa (n.r. regiunea în care s-a jucat meciul cu Al Adalh), a publicat Al-Nassr pe Instagram. Anderson Talisca, tot cu o „dublă”, și Ayman Yahya au mai înscris în victoria lui Al-Nassr.

Cosmin Contra nu l-a putut ajuta pe Cristiano Ronaldo

Deși a câștigat categoric cu Al Adalh, Al-Nassr, echipa lui Cristiano Ronaldo, a rămas pe locul 2 în ierarhia din prima ligă de fotbal a Arabiei Saudite. Primul loc este ocupat de rivala Al-Ittihad, care a câștigat în etapa a 22-a, scor 3-0 cu Damac, echipa antrenată de românul Cosmin Contra.

ADVERTISEMENT

Pentru Al-Nassr urmează duelul din deplasare cu Al-Feiha, apoi derby-ul cu Al-Hilal. La finalul lunii aprilie, Al-Nassr o înfruntă pe Al-Raed, echipa lui Marius Șumudică, iar la mijlocul lunii mai, echipa lui Cristiano Ronaldo joacă în deplasare cu Al-Tai, formația pregătită de Mirel Rădoi.

ADVERTISEMENT