Sport

Cristiano Ronaldo, momente groaznice în Arabia Saudită! Copiii săi au fost bătuți la școală: „Nu știi să te aperi singur?”

Cristiano Ronaldo are probleme în Arabia Saudită, după ce copiii săi au fost bătuți în repetete rânduri la școală. Georgina Rodriguez a dat detalii
01.04.2023 | 18:13
Cristiano Ronaldo momente groaznice in Arabia Saudita Copiii sai au fost batuti la scoala Nu stii sa te aperi singur
Cristiano Ronaldo s-a mutat cu Georgina Rodriguez și copiii în acest an la Riyadh. Sursă foto: @Instagram Cristiano Ronaldo
ADVERTISEMENT

Cristiano Ronaldo a fost primit ca un șeic în Arabia Saudită, însă nu și familia sa, copiii săi fiind tratați aspru de către colegii de școală. Totul a ieșit la iveală în presă.

Cristiano Ronaldo, probleme în Arabia Saudită! Copiii săi au fost bătuți la școală în repetate rânduri: „Au venit plângând”

Cristiano Ronaldo și familia sa s-au mutat în Riyadh în acest an, iar copiii săi învață la o școală privată din capitala Arabiei Saudite. Doar că cei doi băieți nu trec deloc prin cele mai bune momente.

ADVERTISEMENT

Dacă starul portughez a preferat să țină aceste probleme departe de presă, Georgina Rodriguez nu a mai putut suporta abuzurile la care a fost supus Cristiano Ronaldo Jr. și fratele său.

La școală sunt bătuți și nu se apără. Așa că cedează. Unul dintre băieți a venit de la școală plângând pentru că a fost bătut. Și eu l-am întrebat: ‘La câte boacăne faci pe acasă, nu știi să te aperi singur?’.

ADVERTISEMENT

Georgina Rodriguez nu îi consideră responsabili pe băieții lui Cristiano: „Sunt foarte politicoși la școală”

Georgina Rodriguez a ținut să sublinieze în mod special că băieții lui Cristiano Ronaldo nu sunt cei care au pornit bătaia: „Adevărul este că, totuși, încerc să îi fac să nu răspundă, așa că sunt foarte politicoși la școală. Nu vreau nici ca ceilalți copii să fie provocați de ai mei”, a dezvăluit argentinianca în presa din Spania.

Cristiano Ronaldo, Georgina Rodriguez și copiii locuiesc într-un palat de vis din Riyadh, evaluat la 14 milioane de euro, în cartierul exclusivist Al-Muhammadiyah.

ADVERTISEMENT

Casa arată ca în filme și însumează nu mai puțin de opt dormitoare, un bazin olimpic, dar și un living imens cu o fântână arteziană interioară. Totul este întreținut cu ajutorul unei „armate” de angajați.

La venirea în Arabia Saudită, Cristiano Ronaldo și familia sa a locuit în Apartamentul Regal compus din 17 camere dispuse pe două etaje ale hotelului de lux Four Seasons. Portughezul plătea lunar 300.000 de euro, însă a locuit acolo doar două luni.

ADVERTISEMENT

Portughezul e pe locul doi în campionatul saudit cu Al Nassr (49 de puncte), la doar un punct distanță de liderul Al-Ittihad FC. În etapa a 22-a, echipa starului portughez joacă în deplasare cu Al-Adalh.

ADVERTISEMENT