Sport

Cristiano Ronaldo a cheltuit 10 milioane de euro pentru un super bolid de lux! Doar nouă persoane din lume mai dețin acest model. Foto

Cristiano Ronaldo și-a cumpărat Bugatti Centodieci. Ediția este una limitată, starul lui Manchester United fiind unul dintre posesorii modelului fabricat în doar zece exemplare.
14.10.2021 | 10:45
Cristiano Ronaldo a cheltuit 10 milioane de euro pentru un super bolid de lux! Doar nouă persoane din lume mai dețin acest model. Foto
Cristiano Ronaldo a cheltuit 10 milioane de euro pentru un super bolid de lux! Doar nouă persoane din lume mai dețin acest model. Foto Fanatik
ADVERTISEMENT

Cristiano Ronaldo a investit nu mai puțin de zece milioane de euro pentru a își îmbogăți colecția de mașini luxoase. Superstarul lui Manchester United a intrat în posesia lui Bugatti Centodieci, un model extrem de rar al producătorului francez de automobile.

Conform cotidianului german Bild, lusitanul așteaptă din 2020 mașina, atunci când a făcut pre-comanda bolidului produs în doar zece exemplare în întreaga lume.

Cristiano Ronaldo și-a îmbogățit colecția de Bugatti! „Centodieci” a ajuns în garajul lui CR7

Cvintuplu câștigător al Balonului de Aur, Cristiano Ronaldo este un mare fan al producătorului francez de mașini. Atacantul în vârstă de 36 de ani are deja în garaj un Bugatti Chiron și un Bugatti Veyron Grand Sport Vitesse, acestea fiind doar două componente din uriașa sa colecție de mașini de lux.

ADVERTISEMENT

Evident, ambele modele sunt personalizate. Pe tetierele celor două mașini Bugatti pe care Ronaldo le avea deja în garaj este gravată semnătura portughezului, „CR7”.

Cristiano Ronaldo a cheltuit 10 milioane de euro pentru un super bolid de lux! Doar nouă persoane din lume mai dețin acest model. FOTO: Twitter Sabah Spor

Specialiștii în mașini susțin că noul model reprezintă un omagiu adus legendarului Bugatti EB110. „Centodieci” înseamnă 110 în limba italiană.

ADVERTISEMENT

Centodieci este cu 20 kg mai ușor decât Bugatti Chiron și are un motor W16 cu 8.000cc (8.0 L; 488.2 cu in) quad-turbocompresor W16, nominal la 1.177 kW (1.600 CP; 1.578 CP) la 7.000 rpm. Producția Centodieci este limitată la 10 exemplare, prețul de 10 milioane de euro fiind de trei ori mai mare decât cel al lui Chrion.

Noua mașină a lui Cristiano Ronaldo poate atinge 100 km/h în doar 2,4 secunde.

Cristiano Ronaldo, cadou de 125 de mii de euro pentru Georgina Rodriguez

Cristiano Ronaldo nu își face doar lui poftele. Căpitanul naționalei Portugaliei are grijă și de familie, în special de iubita acestuia, Georgina Rodriguez. Chiar dacă a fost plecat la prima reprezentativă în ultimele două săptămâni, bătând record după record, CR7 i-a făcut un cadou extrem de costisitor partenerei sale de viață.

ADVERTISEMENT

Atacantul lui Manchester United i-a trimis Georginei un cadou în valoare de mai bine de 100 de mii de euro. Georgina a postat pe contul oficial de Instagram o fotografie cu darul de la iubitul ei. Un dulap imens pentru bijuterii, produs de o firmă de lux, care, potrivit celor de la Marca, costă 125 de mii de euro.

Imaginea postată de Georgina Rodriguez a fost însoțită de mesajul „Am rămas fără cuvinte!”, etichetându-l, bineînțeles, și pe Cristiano.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria SPORT
A apărut noua revistă Fanatik
  • NOUL FANATIK, prima revistă de sport pe hârtie lucioasă
  • 84 pagini de emoții, la NUMAI 5 lei
A apărut noua revistă Fanatik