Fotbal international

Pasiunea costisitoare a lui Cristiano Ronaldo! Cum arată colecţia de maşini de lux deţinută de CR7. Foto

20.07.2020 | 21:44
Pasiunea costisitoare a lui Cristiano Ronaldo Cum arata colectia de masini de lux detinuta de CR7 Foto
Fără doar și poate Cristiano Ronaldo este unul dintre cei mai mari fotbaliști ai tuturor timpurilor, iar viața sa a fost dezbătută îndelung, dar acum FANATIK îți prezintă pasiunea costisitoare a portughezului
ADVERTISEMENT

Fără doar și poate Cristiano Ronaldo este unul dintre cei mai mari fotbaliști ai tuturor timpurilor, iar viața sa a fost dezbătută îndelung, dar acum FANATIK îți prezintă pasiunea costisitoare a portughezului.

Cu o carieră impresionantă la Sporting Lisabona, Manchesteer United, Real Madrid și Juventus Torino, starul lusitan a atras tot timpul atenția prin excentritățile sale.

ADVERTISEMENT

De altfel, viața sa privată a fost mai tot timpul în atenția presei, chiar dacă a fost vorba de scandalul legat de presupusul viol sau de relaația pe care o are cu frumoasa Georgina Rodriguez.

Cristiano Ronaldo, pasiune costisitoare pentru automobile

Așa cum este normal, ținând cont de sumele fabuloase pe care le câștigă, Cristiano Ronaldo are mai multe pasiuni, dar una dintre ele, cea pentru automobilele de lux, este cu adevărat costisitoare, sumele cheltuite de portughez fiind departe de puterile financiare ale unui om de rând.

ADVERTISEMENT

În continuare, FANATIK vă va prezenta 15 dintre cele mai extravagante mașini de lux aflate în garajul starului de la Juventus Torino. Și aici vorbim de mărci de renume precum Rolls Royce, McLaren sau Chevrolet.

15. Bugatti Centodieci

Deși nu există informații oficiale sau fotografii, presa a scris în mai multe rândură că Ronaldo este unul dintre cei 10 oameni din lume care dețin acest model. Superbul automobil a fost creat în ediție limitată ca un omagiu adus pentru Bugatti EB110.

ADVERTISEMENT

Pasiune costisitor Cristiano Ronaldo

14. Maserati GranCabrio

Primul model Maserati cu patru locuri nu are unul dintre cele mai atrăgătoare design-uri, dar are probabil cel mai bun motor V8. Automobilul este extrem de silențios și este capabil să depășească 400 de CP.

Pasiune costisitor Cristiano Ronaldo 1

13. Rolls Royce Cullinan

Acest model reprezintă cel mai luxos SUV în acest moment și este motivul pentru care Ronaldo l-au adăugat colecției sale. Mașina are un climatizator special, un sistem audio cu 18 difuzoare și o tapițerie somptuoasă. Este dotată cu un puternic motor V12.

ADVERTISEMENT

Pasiune costisitor Cristiano Ronaldo 2

12. Chevrolet Camaro SS

Automobilul costă sub 50.000 de dolari și este una dintre cele mai ieftine mașini ale portughezului. Cu toate acestea, este un atomobil ușor de condus și care se pretează foarte bine la vacanțele însorite ale familiei lui Ronaldo.

Pasiune costisitor Cristiano Ronaldo 3

11. Bugatti Veyron

Primul Bugatti care a ajuns în colecția starului a fost acest Grand Sport Vitesse negru cu interior portocaliu contrastant. El a achiziționat mașina în 2016, imediat după ce a câștigat Champions League cu Real Madrid. Cu o viteză maximă care depășește 254 km/h, modelul deținea odată recordul oficial pentru cea mai rapidă mașină de producție din lume.

Pasiune costisitor Cristiano Ronaldo 4

10. Lamborghini Aventador

Acest superb model a ajuns în garajul lui Ronaldo chiar în ziua în care a împlinit 27 de ani. Mașina produce 700 de CP, are un motor V12 aspirat în mod natural, iar culoarea neagră dă senzația de și mai multă forță. Presa scrie că portughezul ar mai avea un model identic de culoare albă.

Pasiune costisitor Cristiano Ronaldo 5

9. Ferrari F12 TDF

Cristiano Ronaldo este proprietarul mai multor Ferrari, însă cel mai impresionant este acest F12 TDF în ediție limitată de doar 799 de unități. Mașina poate atinge 340 km/h și ajunge în 3,1 secunde la 100 km/h.

Pasiune costisitor Cristiano Ronaldo 6

8. McLaren Senna

Automobilul a fost produs pentru a-l omagia pe fostul mare pilot Ayrton Senna și a ieșit în ediție limitată de doar 500 de unități. Automobilul are 789 de CP și o culoare argintie cu accente de roșu. Ronaldo și-a procurat acest model în 2019 și a fost văzut de mai multe ori cu el prin Lisabona.

Pasiune costisitor Cristiano Ronaldo 15

7. Bugatti Chiron

Acest model este cel mai scump din garajul lui Cristiano, starul plătind peste 2 milioane de dolari pentru a-l achiziționa. El a fost văzut prima dată cu această mașină în 2017, imediat după ce a jucat meciul 400 la Real Madrid. Portughezul a ales un model negru cu argintiu și li-a trecut logo-ul ”CR7” pe tetiere și pe partea laterală a automobilului.

Pasiune costisitor Cristiano Ronaldo 8

6. Ferrari 599 GTO

În 2010, fabrica de la Maranello a scos o ediție limitată de 599 de unități pentru modelul 599 GTO, descrisă cea mai extremă mașină sport. Automobilul, creat după modelul 599 GTB, are însă mai multă putere și elemente aerodinamice care au dublat puterea motorului.

Pasiune costisitor Cristiano Ronaldo 9

5. Mercedes Benz S65 AMG Coupe

Este probabil mașina care i se potrivește cel mai mult starului de la Juventus, deoarece are o imagine de fiară. Coupe-ul înglobează marca de lux S-Class într-un automobil cu două locuri care are un motor twin-turbo V12 de 6,0 litri.

Pasiune costisitor Cristiano Ronaldo 10

4. Rolls Royce Phantom Drophead

Acesta rămâne unul dintre cele mai scumpe modele pentru mașinile de producție. În 2008, după ce a decis să rămână laa Manchester United, portughezul a sărbătorit alegerea cu achiziționarea unui astfel de ”monstru” în valoare de 500.000 de dolari.

Pasiune costisitor Cristiano Ronaldo 16

3. Porsche 911 Turbo S

Pasionat de viteză, lui Ronaldo nu putea să-i lipsească din luxosul garaj un astfel de model care atinge 330 de km/h și atinge 100 de kilometri în 2,7 secunde. Portughezul și-a achiziționat această mașină în 2016, la scurt timp după ce a câștigat Balonul de Aur.

Pasiune costisitor Cristiano Ronaldo 12

2. Mercedes Benz GLE63s AMG

Aceasta este una dintre cele mai ”obișnuite” mașini din garajul lui Cristiano. AMG-ul de top este un ”Monstru” cu 577 dde CP, iar prețul de pornire este de 110.000 de dolari. Suma este una modestă pentru portughez, care ar putea să-și ia un astfel de model pentru fiecare zi a săptămânii.

Pasiune costisitor Cristiano Ronaldo 13

1. Audi RS7

Ronaldo s-a ales cu acest model în 2017 pe vremea când juca la Real Madrid, iar ”galacticii” erau sponsorizați de Audi. Unul dintre cele mai puternice modele create de Audi, RS7 este un hatchback performant cu un motor V8 twin-turbo care produce aproape 600 CP.

Pasiune costisitor Cristiano Ronaldo 14

ADVERTISEMENT