Sport

Cristiano Ronaldo şi-a cumpărat un ceas de lux! Cum arată achiziţia de 1,5 milioane de dolari

Cristiano Ronaldo a plătit 1,5 milioane de dolari pentru nolul său ceas. Încrustat cu 232 de diamante și realizat în ediție limitată, modelul se ”asortează” perfect cu mașina sa Bugatti Chiron.
26.03.2022 | 13:20
Cristiano Ronaldo sia cumparat un ceas de lux Cum arata achizitia de 15 milioane de dolari
Cristiano Ronaldo a plătit peste 1,5 milioane dolari pentru un ceas Jacob & Co din colecția Bugatti Chiron (sursă foto: hepta.ro)
ADVERTISEMENT

Cristiano Ronaldo știe că obrazul subțire cu cheltuială se ține. La fel și milioanele de urmăritori de pe rețelele de socializare, capitol la care, ați aflat deja, este rege. Iar noua sa achiziție, un ceas care valorează 1,5 milioane de dolari, este ultima mărturie.

Cristiano Ronaldo, ”duel” și-n lumea ceasurilor cu Leo Messi

Starul lui Manchester United și al naționalei Portugaliei este un cunoscut colecționar de ceasuri. Iar între piesele importante ale colecției sale se numără, între altele, unicate sau modele de top de la Hublot, Rolex și Richard Mille.

ADVERTISEMENT

De data aceasta însă a apelat la Jacob & Co. Companie cunoscută și drept ”bijutierul starurilor”, recunoscută și pentru ceasurile exclusiviste realizate, și care-l are între partenerii de imagine pe marele rival al lui Cristiano Ronaldo, Leo Messi.

Ei bine, Jacob & Co are din 2019 un parteneriat cu Bugatti. Și, urmare a acestui acord, a realizat mai multe colecții inspirate din designul și spiritul unic al hipercarurilor mărcii. Ceasuri având la bază Twin Turbo Furious și Epic X Chrono.

ADVERTISEMENT

Între acestea, și cele dedicate modelului Bugatti Chiron. Croite pentru a reproduce, prin intermediul unui ceas, senzația viscerală a iconicului motor Bugatti cu 16 cilindri. Și, cum în garajul lui Cristiano Ronaldo se află o astfel de mașină, acesta, desigur, și-a dorit un exemplar.

Ceas cu 21 de carate de pietre prețioase

Ceasul realizat pentru Cristiano Ronaldo este un Buggati Chiron Sapphyre Crystal decorat special. Măsoară 55 de milimetri lățime și 20 de milimetri înălțime. Are 232 de diamante albe și 109 safire negre, cu un total de 21 de carate de pietre prețioase.

ADVERTISEMENT

Carcasa ceasului este inspirată de liniile fluide ale lui Bugatti Chiron. Iar mecanismul, destinat să replice motorul W16 Bugatti, este plasat sub un cristal de safir masiv.

Iar dacă împingi coroana din dreapta a ceasului, motorul prinde viață. O mișcare generată de 578 de elemente miniaturale. Arborele cotit se întoarce și cele 16 pistoane pompează în sus și în jos, la fel ca în cazul propulsorului mașinii.

ADVERTISEMENT

Două „turbocompresoare” (și nu patru, precum la Chiron) de pe partea blocului motor se rotesc în timp ce motorul funcționează, sporind impactul vizual.

ADVERTISEMENT