Sport

Cristiano Ronaldo, enervat de doi coechipieri de la Manchester United! Ruptura din vestiarul „diavolilor roșii”

Cristiano Ronaldo s-a enervat pe doi dintre coechipierii săi de la Manchester United, iar presa din Anglia scrie despre o ruptură din vestiarul „diavolilor roșii”.
25.01.2022 | 19:33
Cristiano Ronaldo enervat de doi coechipieri de la Manchester United Ruptura din vestiarul diavolilor rosii
ADVERTISEMENT

Starul portughez a fost pe teren și a jucat toate minutele în victoria lui Manchester United din ultimul meci de Premier League, cu West Ham, scor 1-0.

La finalul confruntării, Cristiano Ronaldo a fost dezamăgit de doi colegi și a plecat nervos spre vestiar. Mai mult, și în timpul partidei, CR7 și-a arătat nemulțumirea pe teren.

ADVERTISEMENT

Cristiano Ronaldo, enervat de doi coechipieri de la Manchester United

Cochipierii de la Manchester United pe care Cristiano Ronaldo s-a enervat sunt Mason Greenwood și căpitanul Harry Maguire, cei doi dezamăgindu-l în timpul confruntării cu West Ham.

Portughezul s-a enervat pe deciziile luate de colegii săi și pe gafele din apărare făcute de Harry Maguire. După un șut al lui Greenwood, Cristiano s-a arătat nemulțumit de felul în care a continuat faza, el așteptând o pasă de la puștiul lui United.

ADVERTISEMENT

În plus, Cristiano Ronaldo a oferit recent un interviu în care spune că tinerii nu mai au respect pentru veterani. Chiar dacă nu l-a nominalizat pe Greenwood, presa din Anglia notează că despre el este vorba.

La adresa lui Harry Maguire nu este prima dată când Cristiano Ronaldo se enervează. După o greșeală în cel mai recent meci cu Newcastle, scor 1-1, „coțofenele” au fost aproape să mai înscrie un gol, iar Cristiano a fost filmat în timp ce îl aplauda ironic pe căpitanul echipei.

ADVERTISEMENT
  • 35.000.000 de euro este cota de piață a lui Cristiano Ronaldo, conform transfermarkt.com

Sezon bun făcut de Cristiano Ronaldo la Manchester United

Cristiano Ronaldo rămâne unul dintre cei mai buni fotbaliști din lume, iar venirea sa la Manchester United confirmă faptul că portughezul poate să continue să evolueze la un nivel înalt în ciuda vârstei înaintate.

Astfel, Cristiano are un total de 14 goluri și 3 pase decisive în 24 de meciuri pentru „diavolii roșii”, în toate competițiile.

ADVERTISEMENT

După despărțirea din vară de Juventus, Cristiano Ronaldo a insistat să revină la Manchester United, chiar dacă rivalii de la Manchester City îl ofertaseră.

Dorința arzătoare a lui CR7 s-a concretizat, iar fanii lui Manchester United au luat cu asalt tricourile cu numele portughezului și au început din nou să viseze la vremurile bune ale echipei, în care, cu Cristiano în teren, echipa reușea să cucerească titluri și un trofeu Champions League.

  • 37 de ani va împlini Cristiano Ronaldo pe 5 februarie
ADVERTISEMENT