Sport

Relația dintre Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez, în pericol? „Toată lumea va afla ce nesimțită este”

Familia Georginei Rodriguez a pus tunurile pe partenera de viață a lui Cristiano Ronaldo. Rudele modelului argentinian o acuză că „a uitat de unde a plecat” din momentul în care l-a cunoscut pe starul portughez.
23.01.2022 | 12:49
Relatia dintre Cristiano Ronaldo si Georgina Rodriguez in pericol Toata lumea va afla ce nesimtita este
Cristiano Ronaldo and Georgina Rodriguez attend the MTV EMAs 2019 at FIBES Conference and Exhibition Centre on November 03, 2019 in Seville, Spain. Photo by ABACAPRESS.COM
ADVERTISEMENT

Unchiul Georginei Rodriguez a descris-o în termeni duri pe iubita lui Cristiano Ronaldo. Jesus Hernandez a fost ca un tată pentru argentiniancă, după ce părintele ei a fost trimis după gratii pentru trafic de droguri.

Pe 27 ianuarie, în ziua în care va împlini 28 de ani, Georgina va fi protagonista unui documentar în care vorbește despre viața ei de dinaintea relației cu atacantul lui Manchester United, dezvăluind cât de greu i-a fost atunci când s-a mutat la Madrid, din Argentina.

ADVERTISEMENT

Georgina susține că avea o viață modestă înainte de a fi iubita lui Cristiano Ronaldo și că nu va uita niciodată familia din care provine. Jesus Hernandez a luat foc la auzul acestor cuvinte și își contrazice vehement nepoata.

Familia Georginei Rodriguez pune tunurile pe iubita lui Cristiano Ronaldo: „Poate îi este rușine cu noi”

„Poate îi este rușine cu noi și consideră că este mai bună decât noi pentru că noi nu trăim în lux, ca ea. Eu nu i-am cerut nimic niciodată, ne-a sunat o dată sau de două ori de când am aflat că se vede cu Cristiano Ronaldo.

ADVERTISEMENT

Eu mă ocupam de cumpărături pentru Georgina și sora ei, le luam haine, le plăteam facturile la curent și apă, am făcut totul. Georgina locuia cu mine în anii adolescenței, până în ziua în care l-au trimis pe cumnatul meu înapoi în Argentina”, a declarat unchiul Georginei Rodriguez, conform The Sun.

Jesus Hernandez trăiește într-un apartament modest, cu două camere, din sudul Spaniei, împreună cu soția și copilul său, și câștigă 777 de euro pe lunar.

ADVERTISEMENT

Unchiul Georginei îi reproșează acesteia că, după ce tatăl ei s-a stins fin viață în urma unui infarct, la vârsta de 70 de ani, în 2019, iubita lui CR7 nu i-a spus nici măcar unde este îngropat.

„Nimeni nu ne-a spus că Jorge a murit, nu știu de ce Georgina nu ne-a spus, am încercat să o contactez. I-am scris lui Cristiano pe Facebook: ‘ai lângă tine cea mai rea femeie, iar dacă vrei să afli mai multe, ia legătura cu mine’”, a adăugat Jesus Hernandez.

ADVERTISEMENT

Partenera lui Jesus, Lidia, a încercat și ea să ia legătura cu iubita lui Ronaldo: „Am încercat să o sunăm, dar se pare că și-a schimbat numărul. Acum toată lumea va afla ce nesimțită este. De ce nu ne-a spus că tatăl ei a murit? Nu ascunzi astfel de lucruri”.

Iubita lui Ronaldo, criticată și de propria soră

Sora vitregă a Georginei  are și ea un ghimpe împotriva Georginei.

„Când a fost ziua fiului meu, am întrebat-o dacă putea să-l roage pe Cristiano să dea un autograf pe un tricou pentru băiatul meu și a a zis ‘Nu’. Ea nu avea de gând să îl deranjeze, pentru că era în vacanță”, a declarat Patricia Rodriguez.

Georgina Rodriguez, iubită de „mama soacră”

În schimb, argentinianca are susținere totală din partea familiei lui Cristiano. Georgina a primit public laude de la Dolores Aveiro, mama cvintuplului Balon de Aur.

La finalul anului trecut, portugheza a vrut să pună capăt oricărui zvon conform căruia ea nu ar fi o susținătoare a relației dintre Cristiano și Georgina Rodriguez

„Georgina este o fată bună și este un mare sprijin pentru Cristiano”, a mama lui Cristiano Ronaldo.

ADVERTISEMENT