Sport

Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez, aproape de o despărțire?! Cum a reacționat bruneta după apariția zvonurilor

În ultima perioadă s-a scris tot mai mult că relația dintre Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez s-a răcit, iar acum a apărut zvonul că sunt aproape de o despărțire.
27.04.2023 | 10:42
Cristiano Ronaldo si Georgina Rodriguez aproape de o despartire Cum a reactionat bruneta dupa aparitia zvonurilor
În ultima perioadă s-a scris tot mai mult că relația dintre Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez s-a răcit, iar acum a apărut zvonul că sunt aproape de o despărțire. Sursă foto: Twitter
ADVERTISEMENT

Primele probleme între cei doi au apărut la începutul anului, imediat după transferul portughezului la Al Nassr. La prezentarea oficială, CR7 i-ar fi făcut ochi dulci jurnalistei arabe Fatma Fahad, lucru care nu a fost pe placul partenerei sale.

Se desparte Cristiano Ronaldo de Georgina Rodriguez?

Chiar dacă într-o primă fază Georgina Rodriguez a negat cu vehemență o posibilă despărțire de Cristiano Ronaldo, evenimentele din ultima perioadă arată tot mai clar că iubirea dintre cei doi pare că s-a stins și relația continuă doar de ochii lumii.

ADVERTISEMENT

Presa portugheză a scris cu insistență pe această temă în ultima lună și a anunțat că fotbalistul în vârstă de 38 de ani nu mai este fericit în această relație. ”Ronaldo s-a săturat de Georgina”, au titrat mai multe publicații din țara natală a lui Cristiano.

În plus, jurnalistul Abel Planelles a dezvăluit că un martor i-a dezvăluit faptul că Ronaldo și Goergina au avut un scandal monstru în urmă cu câteva zile chiar pe scara avionului privat al fotbalistului.

ADVERTISEMENT

”Cineva care lucrează pentru o companie care se ocupă de zborurile private mi-a spus că au țipat unul la celălalt. Georgina s-a urcat în avion extrem de nervoasă și nu a salutat pe nimeni. Cristiano a fost politicos”, a spus jurnalistul.

Câți bani ar primi Georgina în cazul unei despărțiri

Reacția iubitei lui Cristiano Ronaldo nu a întârziat să apară. Georgina Rodriguez a negat aceste zvonuri cu o postare făcută de rețelele de socializare: ”Invidioșii inventează zvonurile, iar mincinoșii le răspândesc”.

ADVERTISEMENT

Cristiano Ronaldo Georgina Rodriguez despărțire

Site-ul sportskeeda.com a mers și mai departe cu această poveste și a anunțat că în cazul unei despărțiri, frumoasa brunetă s-ar alege cu o sumă exorbitantă. Mai precis, Georgina ar urma să încaseze 350.000.000 de euro din averea de aproximativ un miliard a lui Ronaldo.

În tot acest scandal a apărut și fostul iubit al Georginei Rodriguez, cel care a avut o relație cu bruneta înainte ca aceasta să fie cu Ronaldo. Conform Mundo Deportivo, acesta a mărturisit că îi oferea argentiniencei câte 2.000 de euro în fiecare lună.

ADVERTISEMENT

La începutul acestei luni, Pablo Bone, un fost coleg al partenerei lui CR7 din perioada când lucrau pentru celebra firmă Gucci, a dezvăluit că lucrurile nu au stat chiar așa cum Georgina le-a prezentat în privința relației cu Cristiano și că aceasta era înnebunită să scape de viața grea pe care o ducea.

ADVERTISEMENT