Sport

Reacția sud-africanilor după ce Cristiano Ronaldo a greșit țara în care se află când a fost prezentat la Al-Nassr: „Te așteptăm!”. Video

Cristiano Ronaldo a greșit denumirea țării în care se află la prezentarea oficială pe care a avut-o astăzi, 3 ianuarie, la Al Nassr.
05.01.2023 | 19:20
Reactia sudafricanilor dupa ce Cristiano Ronaldo a gresit tara in care se afla cand a fost prezentat la AlNassr Te asteptam Video
Cristiano Ronaldo a uitat în ce țară se află la prezentarea la Al Nassr. Sursă foto: goal.com
ADVERTISEMENT
05-01-2023
17:23

Sud-africanii s-au amuzat după gafa lui Cristiano Ronaldo

Gafa lui Cristiano Ronaldo i-a amuzat pe sud-africani, iar pe pagina oficială de Twitter a Ministerului Turismului a fost postat un mesaj pentru starul portughez.

„Așteptăm cu nerăbdare să sosească Ronaldo. Ești bine-venit în Africa de Sud la orice oră”, a fost mesajul postat pe Twitter de sud-africani.

Starul portughez a spus că se bucură să se afle în Africa de Sud, în loc să spună Arabia Saudită, țara în care își va petrece următorii doi ani.

Cristiano Ronaldo a uitat în ce țară se află la prezentarea la Al Nassr

Cristiano Ronaldo s-a încurcat la conferința de presă, la prezentarea oficială la Al Nassr, spunând că se află în Africa de Sud, în loc să spună că este în Arabia Saudită.

ADVERTISEMENT

„Nu este uşor să câştigi meciuri, pentru că toate echipele sunt pregătite, fotbalul este diferit. Evoluţia fotbalului este diferită. Pentru mine nu reprezintă finalul carierei faptul că am venit în Africa de Sud, voiam o schimbare. 

Şi ca să fiu sincer, nu mă interesează ceea ce spun oamenii. Eu am luat deciziile şi am această responsabilitate”, a fost declarația lui Cristiano Ronaldo.

ADVERTISEMENT

„Pentru asta plătește Arabia Saudită 200 de milioane de dolari?”, a fost replica tăioasă a unui microbist pe rețelele de socializare.

„E o provocare pentru mine!”

Cristiano Ronaldo și-a arătat mulțumirea pentru felul în care a fost primit de către fanii lui Al Nassr și le-a promis acestora că va da totul pe teren pentru ca echipa să-și atingă toate obiectivele propuse în acest sezon:

ADVERTISEMENT

„Sunt bucuros să fiu aici, e o provocare pentru mine. Al Nassr e un club imens, am văzut câteva meciuri, am văzut conexiunile între jucători.

Vreau să ajut echipa și voi da tot ce e mai bun din mine! Promit că îi voi face mândri pe toți!”.

ADVERTISEMENT

„Pentru mine e o plăcere să fiu aici. Am fost primit foarte bine eu și familia mea, voi da totul pentru Al Nassr. Le mulțumesc tuturor fanilor!

Vreau să îi fac pe fani mulțumiți, vreau să ajut pe toată lumea, vrea să câștig totul, liga este foarte dificilă, chiar dacă lumea nu știe și vreau să-i fac pe suporteri bucuroși”, a mai spus starul portughez la prezentarea oficială la Al Nassr.

  • 38 de ani are Cristiano Ronaldo
ADVERTISEMENT