Sport

Cristiano Ronaldo, gol decisiv în Liga Campionilor Asiei! Portughezul a marcat cu un lob spectaculos. Video

Cristiano Ronaldo i-a adus victoria lui Al-Nassr în duelul cu Al-Feiha din „optimile” Ligii Campionilor Asiei. Portughezul a marcat spectaculos.
14.02.2024 | 23:30
Cristiano Ronaldo gol decisiv in Liga Campionilor Asiei Portughezul a marcat cu un lob spectaculos Video
Cristiano Ronaldo a marcat golul victoriei în partida Al-Feiha - Al-Nassr din Liga Campionilor Asiei. Foto: hepta.ro.
ADVERTISEMENT

Cristiano Ronaldo a marcat primul gol din 2024 la Al-Nassr. Starul portughez a înscris în duelul cu Al-Feiha, scor 1-0, în turul „optimilor” Ligii Campionilor Asiei. Vicecampioana Arabiei Saudite este favorită la calificarea în sferturile de finală.

Cristiano Ronaldo, gol decisiv în Liga Campionilor Asiei! Portughezul a marcat cu un lob spectaculos

Cristiano Ronaldo a spart gheața și a marcat pentru prima oară în acest an. Lusitanul a revenit după accidentarea care l-a făcut să rateze inclusiv duelul cu Messi din amicalul de lux al lui Al-Nassr cu Inter Miami, scor 6-0. Înainte de duelul cu Al-Feiha, Cristiano Ronaldo a fost integralist în amicalul cu Al-Hilal, scor 0-2.

ADVERTISEMENT

Unicul gol al partidei din Liga Campionilor Asiei a fost marcat de Cristiano Ronaldo. Cel mai bun marcator din 2023 a înscris cu un lob de senzație după o combinație de efect cu croatul Marcelo Brozovic.

Returul dintre Al-Feiha și Al-Nassr va avea loc pe 21 februarie la Riad. Înainte de partida retur din Liga Campionilor Asiei, Al-Nassr o înfruntă pe teren propriu pe Al-Fateh în etapa a 20-a din campionat, prima rundă a anului.

ADVERTISEMENT

 

Cristiano Ronaldo, gest grosolan după Al-Hilal – Al-Nassr 2-0

Al-Nassr a pierdut clar amicalul cu Al-Hilal de pe 8 februarie, scor 0-2. Golurile victoriei au fost marcate de Milinkovic-Savic și Al Dawsari. La finalul amicalului de lux, Cristiano Ronaldo a fost autorul unui gest grosolan.

Înainte de a intra pe tunelul care duce la vestiare, mai multe tricouri ale lui Al-Hilal au început să zboare către Cristiano Ronaldo. Gestul suporterilor arabi l-au scos din sărite pe cvintuplul Balon de Aur care a ales să le răspundă cu un gest incredibil.

ADVERTISEMENT

Cristiano Ronaldo a luat unul dintre tricouri și l-a dus în zona intimă. Ulterior, portughezul a aruncat tricoul pe jos. Fostul Balon de Aur a răbufnit, deoarece a fost apostrofat pe tot parcursul meciului de un grup de suporteri al lui Al-Hilal.

Cristiano Ronaldo a vorbit despre retragere

La începutul lunii, Cristiano Ronaldo a împlinit vârsta de 39 de ani. Întrebat despre retragere, căpitanul naționalei Portugaliei nu a putut să ofere un răspuns concret despre momentul în care își va agăța ghetele în cui.

ADVERTISEMENT

“Viața este dinamică, așa cum le spun adesea prietenilor mei. Ziua de mâine este o necunoscută. Mi-aș putea încheia cariera la finalul acestui sezon sau aș putea juca pentru încă trei ani… nu știu, sincer să fiu.

Cât timp mintea și corpul meu sunt în condiții bune și mă bucur să joc fotbal, voi continua. Când voi simți că nu mai pot ajuta, voi fi primul să fac acest pas”, a spus Cristiano Ronaldo.

ADVERTISEMENT