Fotbal international

Cristiano Ronaldo, imortalizat într-o statuie de ciocolată de 120 kg. Cum arată varianta ”dulce” a portughezului. VIDEO

26.02.2020 | 10:06
Cristiano Ronaldo imortalizat intro statuie de ciocolata de 120 kg Cum arata varianta dulce a portughezului VIDEO
ADVERTISEMENT

Cristiano Ronaldo, starul lui Juventus și al deținătoarei titlului european, Portugalia, a trecut printr-o nouă ”transformare artistică”. După ce a fost imortalizat în fel și fel de statui, iar recent, la un festival din Italia, a fost construit un robot cu chipul său, ”CR7” a apărut acum într-o variantă ceva mai ”dulce”.

Cristiano Ronaldo are o statuie de ciocolată de 120 kg. Cum arată varianta ”dulce” a portughezului

Cristiano Ronaldo are, începând de marți, 25 februarie, o statuie de ciocolată la dimensiunea sa. Aceasta a fost creată de un sculptor din Portugalia, care a petrecut nu mai puțin de 200 de ore lucrând la varianta ”dulce” a starului de la Juventus.

ADVERTISEMENT

Statuia de ciocolată a lui ”CR7” este opera ciocolatierului portughez Jorge Cardoso. Beneficiind de mai mult timp liber, acestui i-a venit ideea transpunerii lui Ronaldo în ciocolată.

Și i-a ieșit în final o statuie de 120 kg, cu 1,87 m înălțime. Opera a fost realizată în atelierul lui Cardoso din orașul Givisiez, Elveția.

ADVERTISEMENT


Statuia de ciocolată are ca temă implicarea lui Cristiano Ronaldo la Campionatul European din 2016, acolo unde Portugalia a învins țara gazdă Franța în marea finală.

În afară de Cristiano Ronaldo, din lucrarea artistului lusitan nu lipsesc toate elementele echipamentului fotbalistului din 2016, precum emblema Portugaliei, însemnul celor de la Nike de e tricou sau badge-ul UEFA.

ADVERTISEMENT

Jorge Cardoso: ”În afară de faptul că sunt sculptor, sunt și un mare fan Ronaldo”

Jorge Cardoso nu are doar abilități de artist, ci și calități de suporter. După realizarea operei cu Ronaldo, acesta a recunoscut că este un fan înfocat al fotbalului și, în primul rând, al starului de la Juve.

”În afara faptului că sunt portughez, pot spune că sunt și un mare fan. Lucrarea am realizat-o în timpul meu liber. Este un proiect personal, căruia am vrut să-i imprim cât mai mult realism”, a spus artistul.

ADVERTISEMENT

Cristiano Ronaldo a fost și ”robot”

La începutul lunii februarie, Cristiano Ronaldo a primit o ”remodelare” destul de nobilă, o statuie mobilă a portughezului fiind dezvăluită pentru a celebra un festival popular din ”Cizmă”.

Starul lui Juventus a primit o formă a unui super-erou, ”Iron Man” (Omul de Fier) în cadrul festivităților de la parada Carnavalul Viareggio.

ADVERTISEMENT
Tags: