Sport

Cristiano Ronaldo, în pericol! A fost redeschis procesul în care a fost acuzat de viol

Cristiano Ronaldo (37 de ani) ar putea ajunge în spatele gratiilor, după ce procesul în care este acuzat de viol și agresiune de Kathryn Mayorga a fost redeschis.
22.08.2022 | 09:43
Cristiano Ronaldo in pericol A fost redeschis procesul in care a fost acuzat de viol
Procesul în care Cristiano Ronaldo este acuzat de viol va fi redeschis după aproape 1 an. Sursă foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Cristiano Ronaldo e blocat la Manchester United, însă startul portughez are probleme mari și în viața personală.

Procesul în care Cristiano Ronaldo este acuzat de viol a fost redeschis

Cristiano Ronaldo este acuzat de viol de către fotomodelul Kathryn Mayorga (37 de ani). Celebrul episod a avut loc în 2009.

ADVERTISEMENT

Portughezul se afla în vacanță, iar totul s-ar fi petrecut la o vilă din Las Vegas. Ba mai mult, Mayorga îl acuză pe Ronaldo că a și agresat-o.

Această veste vine în contextul în care judecătoarea Jennifer Dorsey a respins cererea de redeschidere a dosarului.

ADVERTISEMENT

Dorsey a luat decizia datorită faptului că avocata lui Mayorga ar fi fost rău intenționată în activitatea ei de strângere de probe împotriva lui Ronaldo.

Fotomodelul Kathryn Mayorga a contestat decizia în instanță, iar procesul a fost redeschis

Kathryn Mayorga nu a putut accepta decizia și a făcut apel, acceptat în cele din urmă conform cotidianului The Mirror.

ADVERTISEMENT

Fotomodelul ar fi primit în 2010 din partea lui Cristiano Ronaldo suma de 375.000 de euro, însă a încălcat acordul de confidențialitate.

Cristiano Ronaldo trece prin clipe grele și la Manchester United, unde este contestat de fani și e subiectul glumelor pe internet.

ADVERTISEMENT

Avocații lui Kathryn Mayorga au cerut despăgubiri uriașe lui Cristiano Ronaldo

Inițial, avocații lui Kathryn Mayorga au cerut despăgubiri în valoare „de peste 25 de milioane de dolari”, însă cazul a fost închis în octombrie 2021.

Reprezentanții legali ai lui Cristiano Ronaldo au reușit să obțină acest lucru motivând că avocata lui Kathryn Mayorg a obținut dovezile incrimintatorii „prin furt și scăpări”.

Acest lucru a fost posibil datorită scurgerilor de informații din calculatoarele piratate ale unor companii care au apărut în Football Leaks.

Procesul va fi redeschis la un tribunal din San Fransisco (SUA) pe data de 23 august. Kathryn Mayorga și-a încheiat cariera de fotomodel și locuiește în acest moment în Las Vegas. Americanca este profesoară.

ADVERTISEMENT