Sport

Cristiano Ronaldo, investiție de 25 de milioane de euro. Încă o mutare genială pentru portughez

Cristiano Ronaldo și-a cumpărat o nouă proprietate, în valoare de 25 de milioane de euro, de data aceasta o vilă pe ”Insula Miliardarilor” din Dubai,
08.01.2024 | 22:40
Cristiano Ronaldo investitie de 25 de milioane de euro Inca o mutare geniala pentru portughez
Cristiano Ronaldo, investiție de 25 de milioane de euro. Încă o mutare genială pentru portughez
ADVERTISEMENT

Desigur, pentru fotbalistul plătit cu 200 de milioane de euro pe an, această investiție e un mizilic, mai ales că mutarea a fost obligatorie pentru Ronaldo. Motivul, fotbalistul nu putea rata ocazia să fie prezent și aici, pe celebra Insulă artificială creată de șeici. Conform Bloomberg Linea, fotbalistul va primi casa la cheie cândva la finele anului.

Cristiano Ronaldo, investiție de 25 de milioane de euro

Pe ”Insula Miliardarilor” trăiesc cei mai mulți miliardari din Emiratele Arabe Unite, fiind cunoscută sub denumirea de Jumeirah Bay. O comunitate închisă, cu restaurante de lux, un club de iahting și multe alte beneficii de care se bucură bogații. Conform sursei citate, numărul miliardarilor care trăiesc acolo este mult mai mare decât orice alt loc din Emirate.

ADVERTISEMENT

Trăiesc aici miliardari saudiți, israelieni, indieni sau chiar ruși, iar fiecare vilă costă cel puțin 25 de milioane de euro și are u suprafață cuprinsă între 1.800 și 4.200 de metri pătrați. Cea mai mare vilă din zonă are o suprafață de 30.000 de metri pătrați și vine cu șase dormitoare, acces la plajă privată, un centru spa și, desigur, o piscină cu vedere la centrul orașului Dubai.

Cristiano Ronaldo are prea mulți bani ca să-i numere, astfel că e logic demersul său de a investi în imobiliare. De altfel, portughezul își pregătește anii de după inevitabila retragere din fotbal cu mai multe variante de lux unde să trăiască liniștit, cum ar fi vilele de milioane de euro din Manchester, Torino, Marbella, Madrid sau chiar în Madeira, în Portugalia.

ADVERTISEMENT

Conacul din Madeira ar valora, conform presei din Portugalia, zeci de milioane de euro, fiind ”cea mai scumpă casă din Portugalia”. Cristiano Ronaldo are o avere de aproximativ 500 de milioane de dolari, conform analiștilor Forbes, care au luat în calcul situația financiară a lui Cristiano Ronaldo la începutul anului 2023.

Cristiano Ronaldo a avut parte de un an 2023 bun la Al Nassr, cu toate că nu mai este considerat unul dintre fotbaliștii de top ai planetei, conform statisticienilor care au alcătuit faimosul TOP 10 al celor mai buni fotbaliști din lume. Cu toate acestea, extrem de bogat și la fel de sigur pe el ca și în anii de glorie, Critiano Ronaldo a făcut un nou gest minunat.

ADVERTISEMENT

Mai exact, Cristiano Ronaldo i-a dăruit mamei sale, în momentul în care femeia a împlinit 69 de ani, un automobil Porsche în valoare de 100.000 de euro. Vizibil emoționată de gestul fiului său, Mariei Dolores Aveiro i-au dat lacrimile. Mai mult, Ronaldo le-a transmis un mesaj fanilor, dar și contestatarilor săi, anunțând că nu se gândește momentan să renunțe la fotbal.

”Sunt foarte fericit, a fost un an bun pentru mine individual și la nivel colectiv. Am înscris atât de multe goluri, le-am ajutat mult pe Al Nassr și naționala Portugaliei. Mă simt bine, fericit și anul viitor voi încerca să repet performanța”, a explicat Cristiano Ronaldo. Ulterior, atenția portughezului s-a îndreptat spre partenera sa de viață.

ADVERTISEMENT

”A suferit când era tânără și privește viața cu alți ochi. Mă ascultă, îmi oferă stabilitate și a făcut în așa fel încât să nu cad după moartea băiatului nostru. Vreau să mă căsătoresc cu ea, este în plan și acest lucru. Este foarte matură pentru vârsta ei”, a declarat Ronaldo în cadrul unui interviu în care a oferit pentru prima dată despre diverse subiecte sensibile din viața sa perfectă.

ADVERTISEMENT