Sport

Cristiano Ronaldo, KO în Cehia – Portugalia! Portarul l-a umplut de sânge. Ce decizie a luat arbitrul. Video

Cristiano Ronaldo a fost făcut KO în meciul Cehia - Portugalia, din etapa a 5-a a Ligii Naţiunilor. Starul lui Manchester United a avut nevoie de intervenţia medicilor.
24.09.2022 | 23:08
Cristiano Ronaldo KO in Cehia  Portugalia Portarul la umplut de sange Ce decizie a luat arbitrul Video
Cristiano Ronaldo, umplut de sânge în Cehia - Portugalia
ADVERTISEMENT

Cu un start de sezon modest la Manchester United, unde nu mai este titular de drept, Cristiano Ronaldo a dat totul la naţionala Portugaliei, alături de care participă în ultimele etape din Liga Naţiunilor. Lusitanul a fost la un pas de o accidentare gravă în meciul cu Cehia.

Cristiano Ronaldo, umplut de sânge în Cehia – Portugalia

În minutul 18 al meciului Cehia – Portugalia, la scorul de 0-0, Cristiano Ronaldo a vrut să-i ia faţa lui Tomas Vaclik, portarul cehilor, însă cei doi s-au ciocnit. Starul lui Manchester United a fost lovit cu braţul în figură de adversar şi a căzut pe teren.

ADVERTISEMENT

Medicii au intervenit imediat, iar pe reluări s-a putut vedea cum sângele a început să curgă pe faţa lui Cristiano Ronaldo. După ce a primit îngrijiri şi i-a fost aplicat un bandaj pe nas, jucătorul de 37 de ani a revenit pe teren.

Arbitrul nu a dictat o lovitură de la 11 metri, după ce Cristiano Ronaldo fusese semnalizat într-o poziţie de ofsaid la acea fază. Atacantul este la meciul cu numărul 190 pentru naţionala Portugaliei, însă în prima repriză nu s-a lipit de gol.

ADVERTISEMENT

Cristiano Ronaldo, ratare uriaşă în prima repriză. A comis şi un henţ înainte de pauză

La 21 de minute după ce a fost făcut KO de Tomas Vaclik, Cristiano Ronaldo a ratat o ocazie uriaşă pentru Portugalia. Bruno Fernades l-a găsit perfect pe colegul său de la Manchester United, însă fotbalistul de 37 de ani a avut o execuţie modestă, după ce a trimis mingea mult peste poarta cehilor.

În prelungirile primei reprize, când Portugalia conducea cu 2-0, după golurile marcate de Diogo Dalot şi Bruno Fernandes, Cristiano Ronaldo a comis un henţ în careu, la un corner al cehilor.

ADVERTISEMENT

Arbitrul Srdjan Jovanovic a lăsat jocul să continue, însă a fost chemat să revadă faza cu ajutorul sistemului VAR. După ce a văzut pe micul ecran că Ronaldo a comis henţul, sârbul a acordat o lovitură de la 11 metri, pe care Patrik Schick a ratat-o.

Cristiano Ronaldo vrea să prindă şi EURO 2024

Ajuns la 37 de ani, Cristiano Ronaldo nu are încă de gând să se retragă, iar în săptămâna dedicată meciurilor echipelor naţionale şi-a anunţat planurile de viitor. Vedeta lui Manchester United a susţinut că vrea să joace, alături de Portugalia, la EURO 2024.

ADVERTISEMENT

“Drumul meu nu s-a încheiat încă. Mă simt motivat, iar ambiția este la cote înalte. Sunt la echipa națională alături de mulți jucători tineri, care au un viitor extraordinar și îmi doresc să continui aici și să joc la Cupa Mondială, dar și la Europeanul din 2024”, a spus Cristiano Ronaldo.

ADVERTISEMENT