Fotbal international

Cristiano Ronaldo, lecții pentru Novak Djokovic. Portughezul l-a învățat pe marele tenismen cum să sară la cap. VIDEO

27.12.2019 | 14:45
Cristiano Ronaldo lectii pentru Novak Djokovic Portughezul la invatat pe marele tenismen cum sa sara la cap VIDEO
Cristiano Ronaldo, lecții pentru Novak Djokovic. Portughezul l-a învățat pe marele tenismen cum să sară la cap. Sursa foto: telegraf.rs
ADVERTISEMENT

Detenta impresionantă a lui Cristiano Ronaldo din meciul cu Sampdoria, câștigat de Juventus cu 2-1 pe stadionul ”Luigi Ferraris”, i-a adus lusitanului un elev în sala de antrenament. Novak Djokovic, unul dintre cei mai mare tenismeni din istorie, i-a cerut lui Ronaldo câteva lecții în privința detentei.

Cristiano Ronaldo, lecții pentru Novak Djokovic. Portughezul l-a învățat pe marele tenismen cum să sară la cap

Cristiano Ronaldo și Novak Djokovic s-au întâlnit la Dubai (Emiratele Arabe Unite), acolo unde ambii își petrec sărbătorile de iarnă, iar sârbul a vrut să vadă pe viu, de la maestrul săriturilor la cap, cum se execută un astfel de procedeu.

ADVERTISEMENT

Ronaldo a postat pe contul oficial de Instagram un filmuleț în care apare alături de Novak Djokovic executând o săritură la cap. Într-o atmosferă destinsă, cei doi s-au distrat și au repetat mișcările unei detente perfecte.

 

View this post on Instagram

 

Teaching @djokernole how to jump!!???? Was a pleasure to see you and train with you my friend!!

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on


Starul lui Juventus a încercat să-i arate lui ”Nole”, pas cu pas, cum se execută o astfel de lovitură: ”Îl învăț pe Novak Djokovic cum să sară la cap. A fost o plăcere să te văd și să mă antrenez cu tine, prietene”, a scris Ronaldo pe site-ul de socializare.

ADVERTISEMENT
  • 3,200.000 de aprecieri a strâns postarea lui Cristiano Ronaldo în doar 2 ore de la apariția online

Cristiano Ronaldo, gol extraterestru contra Sampdoriei

Nu doar Novak Djokovic a fost impresionat de golul lui Ronaldo din meciul cu Sampdoria, ci și mulți fani. Aceștia nu au avut șansa să se antreneze cu ”CR7”, dar l-au complimentat în mediul virtual.

ADVERTISEMENT

Golul marcat de Cristiano Ronaldo cu Sampdoria a stârnit valuri de reacții laudative. Majoritatea se întreabă cum e posibil un așa gol.

”Mă uit din nou și din nou la acest gol. E pe repeat. Nu pot să înțeleg cum a marcat Ronaldo acest gol. A sărit mai sus decât Michael Jordan”, a scris un fan pe Twitter.

ADVERTISEMENT

Un altul îl consideră pe lusitan a fi un adevărat magician: ”Cristiano Ronaldo e magician, nimeni nu poate înscrie așa. Uitați-vă pe reluări și spuneți dacă așa ceva e omenesc”.

Dacă unii îl caracterizează ca fiind magician, alții cred că e extraterestru: ”Vedem golul lui Ronaldo și constatăm că acesta nu sare, ci zboară deasupra tuturor. E clar că portughezul nu e om”.

În runda a 17-a din Serie A, lusitanul a marcat un gol extraterestru în Sampdoria – Juventus. Fostul jucător al Realului a înscris, în minutul 45 de pe Stadio Luigi Ferraris, cu o execuție nemaivăzută

ADVERTISEMENT