Fotbal international

Cristiano Ronaldo, nouă provocare în carantină. Cum arată exerciţiul portughezului care a devenit viral! Video

06.04.2020 | 11:28
Cristiano Ronaldo noua provocare in carantina Cum arata exercitiul portughezului care a devenit viral Video
ADVERTISEMENT

Cristiano Ronaldo își continuă carantina relaxantă acasă, la Madeira. Imaginile postate de starul lui Juventus au arătat un Cristiano Ronaldo aflat ca în vacanță, extrem de degajat după ce mama sa, Dolores, a trecut un al doilea moment extrem de delicat în privința sănătății ei.

Cristiano Ronaldo a lansat o nouă provocare în carantină

Portughezul se află alături de iubita sa, Georgina, cei patru copii pe care îi are (trei cu mame surogat), mama și sora sa, dar dincolo de imaginile în care apare plimbând copiii cu cărucioarele pe străzile din Madeira Cristiano rămâne extrem de conectat la tot ceea ce înseamnă pregătire fizică.

ADVERTISEMENT

Obsedat de aspectul său fizic și de a menține un tonus la nivel maxim, deși a împlinit 34 de ani, atacantul lui Juventus continuă să lucreze asiduu și în carantină, mai ales că la somptuoasa vilă din Madeira nu îi lipsește nimic din dotările necesare în acest sens.

Cristiano e regele detașat al rețelelor de socializare

Cum în perioada de ședere acasă în timpul pandemiei de coronavirus jucătorii au căutat să îmbine, de multe ori utilul cu plăcutul, inventând tot felul de provocări pentru fani pe rețelele de socializare, era greu de crezut că nu va veni și Cristiano Ronaldo cu un challange.

ADVERTISEMENT

Recunoscut în lumea sportului drept un rege al rețelelor de socializare, fiind cel mai urmărit sportiv pe Instagram, Twitter și Facebook, cu milioane de followers, Cristiano vine cu o provocare deloc ușoară.

142 de atingeri ale picioarelor cu degetele de la mâini în 45 de secunde

Este vorba de un exercițiu de forță și mobilitate, executat în numai 45 de secunde. În acest interval de timp lusitanul a reușit să atingă picioarele cu degetele de la mâini de 142 de ori, stând culcat pe spate.

ADVERTISEMENT

Ronaldo este un atlet desăvârșit, capabil să stabilească lejer recorduri nu numai pe gazon, la capitolul goluri, iar din video postat pe Instagram se poate vedea lejeritatea cu care execută acest exercițiu.

Blaise Matuidi susține că a depășit performanța lui CR7

Spre surprinderea sa, Blaise Matuidi, coechipierul francez de la Juventus, unul dintre cei trei jucători din lotul torinezilor, alături de Paulo Dybala și de Daniele Rugani ,care s-a infectat cu COVID 19, i-a răspuns repede cu o imangine în care apare că a reușit 144 de atingeri, bătând performanța lui Cristiano.

ADVERTISEMENT

Până la challenge-ul lui CR7 foarte populară a fost provocarea de jongla cu o rolă de hârtie higienică pe picior, la care au răspuns multe nume cunoscute din fotbal, în frunte cu Lionel Messi și Marcus Rashford, dar și foste vedete, gen Thierry Henry sau Jammie Carragher.

ADVERTISEMENT
Tags: