Sport
notix pixel id

Cristiano Ronaldo, revenire cu probleme la Manchester United. A fost afișat un banner pentru femeia care susține că a fost violată de portughez

Cristiano Ronaldo a debutat sâmbătă, 11 septembrie, pentru Manchester United. Revenirea starului portguhez nu a fost însă ferită de probleme.
11.09.2021 | 19:44
Cristiano Ronaldo, revenire cu probleme la Manchester United. A fost afișat un banner pentru femeia care susține că a fost violată de portughez
Cristiano Ronaldo, revenire cu probleme la Manchester United. Banner de susținere pentru cea care susține că a fost violată de starul portughez
ADVERTISEMENT

La scurt timp după ce Cristiano Ronaldo și-a făcut debutul pe Old Trafford, au apărut și primele problemele pentru portughez. Un avion a zburat asupra stadionului cu un banner pe care scria: „Credeți-o pe Kathryn Mayorga”.

Cine este Kathryn Mayorga

Kathryn Mayorg este un model american în vârstă de 37 de ani. Aceasta l-ar fi acuzat pe Cristiano Ronaldo că ar fi violat-o în 2009, într-o cameră de hotel din Las Vegas. În 2010, starul portughez i-ar fi oferit 375.000 de dolari lui Mayorga pentru a renunța la acuzații.

Level Up, un grup feminist din Marea Britanie, a explicat pe Twitter care este mesajul din spatele banner-ului afișat după începutului partidei.

ADVERTISEMENT

„Manchester United l-a primit pe Ronaldo ca un erou și a dezvoltat un adevărat cult al tăcerii în privința acuzațiilor de viol.

Asta se încheie astăzi. Am afișat un banner cu mesajul #believeKathrynMayorga”, a fost mesajul publicat de grupul din Marea Britanie.

ADVERTISEMENT

Portughezul a negat acuzațiile în 2018

În 2018, când justiția din Las Vegas a ales să închidă cazul și să nu îl sancționeze în niciun fel pe portughez, Cristiano Ronaldo a publicat un mesaj pe rețelele de socializare în care nega vehement acuzațiile venite la adresa sa

„Resping ferm acuzațiile făcute împotriva mea. Violul este o faptă groaznică, care este total împotriva valorilor mele”, a scris Ronaldo, pe Twitter, în 2018.

ADVERTISEMENT

Cristiano Ronaldo, debut cu gol pentru Manchester United

Cristiano Ronaldo a debutat pentru a doua oară la Manchester United. Acesta și-a făcut debutul în stilul caracteristic, marcând de două ori în victoria „diavolilor roșii” cu Newcastle United, scor 4-1.

Jucătorul în vârsta de 36 de ani a deschis scorul chiar înainte ca arbitrul central, Anthony Taylor, să fluiere finalul primei reprize, în minutul 45+2. Ronaldo a lovit din nou, în minutul 62, moment în care Old Trafford a explodat.

ADVERTISEMENT

Cristiano Ronaldo a semnat un contract valabil doi ani cu Manchester United și are un salariu de aproximativ 28 de milioane de euro, pe sezon.

Fanii lui Manchester United au făcut cozi în fața stadionul pentru a asista la întoarcerea lui Ronaldo pe Old Trafford.

ADVERTISEMENT
  • 45 de milioane de euro este cota lui Cristiano Ronaldo, conform transfermarkt.com 

  • (P) Cota Get’s Bet pentru Leeds – Liverpool: 1,71 este cota pentru „2 solist”. Vezi aici toate cotele!

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria SPORT
A apărut noua revistă Fanatik
  • NOUL FANATIK, prima revistă de sport pe hârtie lucioasă
  • 84 pagini de emoții, la NUMAI 5 lei
A apărut noua revistă Fanatik